Cum m-am decis să trec la Samsung S23 Ultra (și primele păreri despre telefon)

By | February 24, 2023

Note20 a fost un telefon foarte pe placul meu, dar începea să rămână în urmă cu autonomia. Și cum singura opțiune de flagship adevărat pe Android este Samsung S23 Ultra, am stat, am cântărit și am decis să îl cumpăr prin campania de precomandă.

A fost cea mai rapidă precomandă din istoria precomenzilor. Am intrat în magazin, am precomandat zicând “Vreau și eu un S23 Ultra Phantom Black” și 30 de secunde mai târziu, băiatul din magazin a sosit cu precomanda mea.

Cum m-am decis să trec la S23 Ultra?

Aveam de ales între a-l cumpăra acum sau a aștepta până în noiembrie, în speranța că îl voi prinde la o ofertă bună de Black Friday. Doar că până în toamnă urmează o vară de la care avem multe așteptări, așa că vreau să fac și fotografii pe măsură. Plus că anul trecut de Black Friday nu mi s-a părut o ofertă colosală pentru Galaxy S22 Ultra (a fost 4000 lei parcă cel de 128 GB?!). Așa că am zis că mai bine acum decât mai târziu.

Ce altceva m-a ajutat să mă hotărăsc a fost campania de precomandă a celor de la Samsung, care a venit cu trei avantaje:

  • 500 lei reducere;
  • Upgrade la modelul cu 512 GB spațiu de stocare și 12 GB RAM la prețul celui de 256 GB (și 8 GB RAM);
  • Buyback pentru telefonul vechi Samsung prin Flip.ro (am scris aici despre experiență)

Am mai obținut și 50 lei reducere prin ING Bazar, așadar, cu toate combinațiile posibile, am dat pe Samsung S23 Ultra Phantom Black de 512 GB doar un dureros 5000 lei. Asta este, pe viitor mai puține coaste și mai mult salam cu pâine ?

Deocamdată sunt foarte mulțumit de telefon. Mi-ar fi plăcut să nu îl iau pe cel negru, dar celelalte culori chiar nu m-au atras anul acesta. Cam greu și un pic mai mare decât mi-aș fi dorit, dar autonomia este foarte bună (trece de 1 zi în orice scenariu l-aș folosi), fotografiile le face rapid, camera e bună, OneUI 5.1 este ok. Așa cum era normal, se simte o îmbunătățire drastică față de Note20. A avut și 2-3 bâlbe de când l-am luat, dar despre asta sper să scriu într-un review separat.

În următorul articol vă voi povesti cum era să fac infarct când am ajuns acasă și l-am scos din cutie.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Cum m-am decis să trec la Samsung S23 Ultra (și primele păreri despre telefon)

    1. Revo Post author

      Am avut, nu mai am. Acum te pot ajuta cu pâine și cu salam dacă vrei 🙂

    1. Revo Post author

      Am testat 14 Pro. Mi-a plăcut, dar dacă ai un iPhone 12 Pro, nu e musai să faci trecerea. Eu aș aștepta să se lanseze 15, cu USB-C.

  1. Adi

    Cele trei avantaje ,,sunt,, de fapt unul. Punctul unu e combinat cu doi. Sau punctul unu intră la doi. Iar punctul trei nu e un avantaj. E un serviciu. Disponibil oricând și oricui. Iar prețul nu a fost chiar 5000 de lei. Ci 5000 plus 1500 primiți pe telefonul vechi. Dacă nu voiai să cumperi acest telefon, aveai acum 1500 de lei în buzunar. Să-l stăpânești sănătos!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: