Samsung Smart Tag la un preţ foarte bun la Altex (am cumpărat încă 4)

By | April 5, 2022

SmartTag de la Samsung este o jucărie foarte mişto şi utilă. Poţi să-l pui la orice: în ghiozdan, la chei, la pisică, ba chiar şi la maşină, dacă vrei să o localizezi prin GPS fără să-i montezi un tracker ca să aibă nevoie şi de SIM. Îl poţi folosi ca să găseşti cheile cu ajutorul telefonului. Sau îl poţi folosi şi invers. Să găseşti telefonul cu ajutorul lui.

Ba mai mult de atât, poţi să-l foloseşti şi ca să controlezi diverse dispozitive smart de prin casă. La un moment dat l-am setat ca atunci când apăs pe el, să aprindă becul din sufragerie.

Eu am un SmartTag pe care l-am primit cadou în 2021 şi pe care l-am pus la cheile de la Duster, pentru că sunt special. Bineînţeles, recent am mai pierdut un set de chei, nu de la maşină de data aceasta. Aşa că am decis să cumpăr câte un Smart Tag pentru toate seturile de chei pe care le am: Duster, Spring, cheile de la muncă, cheile mele de la casă şi cheile lui Alice de la casă. În total 5 bucăţi.

Cât costă Samsung Smart Tag?

Problema este că nu-s tocmai accesibile. Sau nu erau. Iniţial le-am găsit la 480 lei la set colorat de 4 la eMAG, apoi la 164 lei set de 2 bucăţi la evoMAG şi eram pregătit să dau comanda de aici. Doar că… surpriză! O reclamă pe Google mi le-a arătat la 62 lei per bucată la Altex. Adică sub 250 lei pentru 4 bucăţi. Le urmăresc de ceva timp, este un preţ excelent, aşa că am decis să le comand.

Culmea este că verificasem şi site-ul Altex înainte să aproape-dau-comanda la evoMAG, însă nu am găsit nimic când am dat căutare după “smart tag”. Sunt ascunse cumva prin categoria de “wearables” şi nu îmi apăreau la rezultate. GG Altex!

Anyway, 60 lei ca să-ţi protejezi cheile mi se pare un preţ rezonabil, în condiţiile în care un butuc Yale costă tot atât (dar vine la pachet şi cu stres şi un drum la Dedeman), iar o cheie pentru maşină porneşte de la 450 lei.

Iar Smart Tag-ul este mişto. Îl poţi folosi şi ca telecomandă, îl poţi face cadou unui uituc (ca mine). I-am schimbat o dată bateria de când îl am. Singurul lucru pe care mi l-aş fi dorit în plus de la el ar fi fost o alertă care să te anunţe că bateria e pe terminate. Eu mi-am dat seama la vreo 2 luni după ce s-a terminat, când am văzut că nu mai piuia când apăsam pe el.

P.S: Există şi varianta SmartTag+, care în plus are o opţiune de găsire a obictelor cu AR (Augmented Reality), ca în fotografia de mai jos. Acela este şi mai scump. Eu zic că mă descurc cu varianta simplă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Samsung Smart Tag la un preţ foarte bun la Altex (am cumpărat încă 4)

  1. Ioan

    In descriere spune ca e compatibil doar cu telefoane Samsung ?!

    Reply
    1. Revo Post author

      @Ioan, aplicația SmartThings (în care vezi pe hartă SmartTag-urile) este inclusiv pe iPhone. Voi afla mâine, când se livrează. Dacă sunt 100% compatibile cu iPhone, sigur sunt compatibile cu orice.

      @Adi, rază de acțiune nelimitată. Dispozitivul emite mereu un semnal, pe care îl poate recepționa și decoda orice telefon Samsung care trece prin zonă. Așadar, chiar daca SmartTag-ul este în Cluj și tu în București, când trece cineva cu un telefon Samsung pe lângă el, îți va apărea și ție pe hartă. Apoi când te apropii la 120 de metri de el, îi poți activa sunetul, ca să-l găsești.

Spune-ți și tu părerea: