Cum poţi căuta un film pe toate platformele de streaming pe care ai cont

By | April 6, 2022

Iată o veste bună pentru cei care au prea multe conturi de filme şi care pierd timpul căutând câte un film pe fiecare platformă în parte. First world problem cum s-ar spune.

Plex introduce o funcţie beta prin care vei putea căuta un film pe toate platformele pe care ai cont. Ba chiar mai mult, poţi să faci o listă comună de “Watchlist”.

Funcţia se numeşte Discover şi va funcţiona ca un fel de homepage şi îţi va face şi divere recomandări. Rămâne de văzut cum se va înţelege cu platformele în timp, pentru că ştiu că Netflix nu prea este de acord ca cineva să facă agregare cu titlurile lor. De asemenea, de văzut dacă Plex va reuşi să te convingă să deschizi mai întâi aplicaţia lor, înainte să intri în Netflix, HBO Max sau … Amazon Prime? ca să cauţi un film.

Dacă nu ştiaţi de Plex, puteţi să-l încercaţi. Poate fi folosit ca aplicaţie de streaming standalone pe TV (au nişte filme gratuite obscure) sau poate fi instalată şi ca un fel de Media Server pe laptop PC, şi atunci îţi va agrega filmele … emm…. “închiriate” de pe PC şi ţi le va afişa în aplicaţia de pe TV, cu tot cu descriere, notă de pe IMDB şi subtitrare.

tv horizon android netflix

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Cum poţi căuta un film pe toate platformele de streaming pe care ai cont

  1. Mihai

    Același lucru îl face și LG-ul, cel puțin cu telecomanda Magic, la funcția căutare. Îmi caută filmul pe toate platformele sau daca e live pe TV.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: