Platforma de streaming SkyShowTime debutează astăzi în România cu o ofertă excelentă de lansare – valabilă pe viață

By | February 14, 2023

V-am tot spus că SkyShowTime se pregătește de lansarea în România și de lupta cu Netflix, Disney+ și HBO Max. Netflix a scăzut deja de aseară prețul abonamentului de bază într-o încercare de a contracara migrarea către alte platforme.

Ei bine, SkyShowTime debutează astăzi oficial și vine cu o super ofertă, valabilă pe viață. În articolul trecut vă detaliam prețurile și lista de filme și seriale și vă spuneam că prețurile mi se par foarte bune pentru România. Mai mici decât cele pentru majoritatea celorlalte țări. Mai exact, prețul pentru abonamentul din România trebuia să fie 3.99 euro. Singurul semn de întrebare era legat de existența unei oferte de lansare.

Iată că acum avem toate datele problemei. SkyShowTime a anunțat oferta de lansare destul de agresivă pentru România dar și pentru celelalte țări. Pentru cei care se grăbesc să se aboneze, prețul abonamentului va fi doar 1.99 euro, pe viață. Oferta este valabilă până pe 11 aprilie. Iată bannerul pentru mai multe detalii:

oferta lansare skyshowtime românia

Sau link către pagina promoției, pentru mai multe detalii.

Eu m-am abonat deja, după cum bănuiesc că probabil că ați intuit asta deja. Iată cu ce poză frumoasă de profil m-am ales:

skyshowtime românia

Și o selecție de filme care apar pe prima pagină:

filme skyshowtime românia

Vă reamintesc lista cu câteva dintre filmele care vor fi disponibile pe platformă începând de astăzi, 14 februarie:

  • Ambulance
  • Downton
  • Abbey: A New Era
  • Jerry and Marge Go Large
  • Jurassic World Dominion
  • Ray Donovan: The Movie
  • Redeeming Love
  • The Bad Guys
  • The Hanging Sun
  • The Northman
  • Top Gun: Maverick

Eu d-abia aștept să văd Jurassic World, The Northman dar și seriale precum Halo, despre care am auzit lucruri bune.

Iată și pe ce TV-uri va fi disponibilă platforma: “SkyShowtime va fi accesibil via modelele Samsung Smart TV lansate începând cu 2017 sau mai târziu, care rulează pe plaforma Tizen OS 3.0 sau o versiune ulterioară.

Dacă aveți un Smart TV Samsung mai vechi de 2017 sau constatați că nu găsiți aplicația pe TV-ul vostru, rezolvați rapid problema cu un Google TV.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Platforma de streaming SkyShowTime debutează astăzi în România cu o ofertă excelentă de lansare – valabilă pe viață

  1. Daniel

    “Pentru cei care se grăbesc să se aboneze, prețul abonamentului va fi doar 1.99 euro, pe viață”
    Da, dar mai intai trebuie sa te abonezi la pretul normal 3,99 si apoi sa ii contactezi pe cei de la help pentru ca sa iti modifica ei abonamentul.

    Reply
    1. Revo Post author

      Nope. Eu azi am făcut abonament și nu mi-au luat decăt 1.99 euro de pe card.

  2. Daniel

    Ai dreptate, acum asa este. Cand vrei sa iti faci cont iti apare direct varianta cu 1.99 euro. Dimineata, cam pe la 8-9, nu exista asa ceva pe prima pagina 🙂

    Reply
  3. Sorin A.

    Citez din Regulament:
    “Prețul dvs. promoțional din această Ofertă promoțională „Preț la jumătate pe viață” este de 50% din taxa lunară recurentă standard actuală, care se aplică abonamentului la SkyShowtime pe care îl aveți în orice moment.”.

    Eu deci înțeleg că este posibil să modifice prețul abonamentului, adică posibil să crească(!), astfel că “oferta” de acum de 1.99 euro va fi posibil mai mare. Deci e cam aiurea spus “…pe viață”, pentru că de fapt e “…50% din PREȚUL ACTUAL pe viață”. Este o nuanță foarte subtilă și este foarte posibil ca mulți să creadă că prețul este chiar de 1.99 euro pe vecie !
    Bănuiesc că nu or să mărească mult abonamentul, pentru că atunci ar fi o chestie complet aiurea, deci după ce că nu îmi garantează 100% că prețul va fi chiar de 1.99 euro lunar, cine o să vadă că 1.99 este de fapt 2.10, sau 2.50 sau cine știe ce or mai inventa ei, va fi clar că abonații se vor orienta spre alte canale.
    Deci “…pe viață” nu e chiar “pe viață”, adică oricum ai lua-o, tot aiurea sună !

    Reply
  4. Plaiasu Tatiana

    Vreau sa beneficiez si eu de 50%din abonament si nu stiu cum sa fac m-am înscris dar a luat preț întreg .va rog astept raspuns

    Reply
    1. Revo Post author

      Dați un mesaj la relații clienți. Am auzit că la anumite persoane nu se activează oferta, nu știu de ce.

  5. Ciprian

    Azi mi.am făcut cont pe skyshoutime și mi-au retras din cont 19 ,99 lei.Dar nu era 1 ,99 euro pe viata?cum se procedeaza

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu știu exact ce se întâmplă, mie mi-a luat din start suma corectă dar văd că sunt mai multe persoane care raportează asta. Trebuie dat un mesaj la relații clienți și vorbit cu ei.

Spune-ți și tu părerea: