SkyShowTime se lansează pe 14 februarie în România. Iată cât costă abonamentul și ce ce filme va oferi

By | January 31, 2023

SkyShowTime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa și totodată ultima piesă din puzzle care intră pe piața din România. SkyShowTime debutează oficial pe 14 februarie în 8 țări, printre care și România.

Platforma va oferi acces la filme de la Universal Pictures și Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios, Peacock și chiar și serialele românești care au dispărut de pe HBO Max. Pe scurt, vor avea destul de multe filme mari.

Iată o listă cu câte filme care vor fi disponibile pe 14 februarie:

  • Ambulance
  • Downton
  • Abbey: A New Era
  • Jerry and Marge Go Large
  • Jurassic World Dominion
  • Ray Donovan: The Movie
  • Redeeming Love
  • The Bad Guys
  • The Hanging Sun
  • The Northman
  • Top Gun: Maverick

Printre seriale se numără: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Season 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Season 1 and 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, The Undeclared War, Tulsa King, Vampire Academy și Yellowstone.

Ulterior vor mai fi adăugate titluri nou lansate precum A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Minions: The Rise of Gru, Nope, Rabbit Hole, Ripley, Smile, The Black Phone și The Great Game.

Prețul pentru abonamentul din România va fi 3.99 euro. Practic cel mai mic preț dintre restul regiunilor. În Albania, Kosovo, Macedonia de Nord și Slovacia va fi 5.99 euro iar în Polonia, Cehia și Ungaria undeva pe la 5 euro. Iată, așadar avantajul de a avea mai multe platforme de streaming deja pe piață (și probabil și internet de mare viteză). Apare concurența, iar prețurile sunt păstrate jos.

UPDATE: SkyShowTime s-a lansat astăzi cu o ofertă de lansare valabilă pe viață. Am scris pe larg aici.

Ce este curios este că nu au anunțat încă o ofertă specială de lansare. Ceva de genul “x luni gratis” sau “abonează-te de acum pe 12 luni și plătești mai puțin”. Prețul mi se pare însă decent, iar eu voi da 20 de lei pentru a vedea câteva din titlurile de mai sus.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “SkyShowTime se lansează pe 14 februarie în România. Iată cât costă abonamentul și ce ce filme va oferi

  1. Dragoș

    si uite asa se mai adauga un abonament nou ?

    Astept cu interes pe ala la masini. Cum e in SUA deja . M-as baga la 2-3 de contract pentru volvo cu drept de a cere alta masina dupa cateva luni (cat sa testez 3-4 modele de-ale lor). Tot in SUA si Audi cocheteaza cu treaba asta, porsche are deja si el (doua abonamente unul de bogati si unul de saraci in functie de modelele permise)

    Reply
  2. Dan Pavelescu

    Eu cred că am să trec peste. Am așteptat cu nerăbdare Disney+, ca să văd niște filme pe care deja le văzusem. Noroc cu Mandalorian/Book of Boba Fett, că altfel plângeam după bani 😀 Pe Amazon Prime la fel, am văzut două seriale și apoi n-am mai deschis pagina. Pe de altă parte, 20 lei/lună e un preț bun – deși oferta e cam subțirică.

    Reply
  3. Ionelmobil

    Creste concurenta. Netflix vad ca isi da cu barba . Vrea sa vizionezi doar intr-o singura locatie pe o caciula de bani. Asa ca inca un concurent la 20 lei cred ca se merita.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: