Sondajul de Sâmbătă: Ubisoft sau EA Games ?

By | March 15, 2014

Săptămâna trecută Bill Gates a obținut un procentaj de 56%, cu un vot mai mult decât Steve Jobs – 44%.

Acum hai să ne jucăm și să agităm un pic spiritele. Ce studio de jocuri preferați dintre cele două din titlu? Practic, lupta se dă între:

  • Assassin’s Creed, Prince of Persia, seria Batman, Heroes, seria Tom Clany, Brothers in Arms, Far Cry, seria Star Wars, Watch Dogs sau de ce nu, Morrowind.
  • NFS, Battlefield, FIFA, Command & Conquer: Generals, Medal Of Honour, NBA, The Sims – bleah – sau ceva mai vechi – Dune 2000, frumos joc.

Ambele studiouri sunt prezente în România, ambele dezvoltă jocuri în România. Diferența este că Ubisoft a avut încredere mai mare în noi și a deschis în 1992 primul studio în afara Franței, acest studio bazându-se mai mult pe development.

EA Games au apărut în peisaj prin 2005-2006 și bat monedă mai mult pe testare. Dacă nu mă înșel, FIFA 14 este primul joc la care s-a lucrat puternic în România. Americanii urmează să se extindă major și din aprilie vor ocupa integral una din cele două clădiri de la AFI Palace Cotroceni.

[poll id=”25″]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “Sondajul de Sâmbătă: Ubisoft sau EA Games ?

  1. Alex Dumitru

    Ubisoft pentru Heroes 3 si 4 (daca au fost facute tot de ei) si Anno. Dar nu mai cumpar nimic de la ei dupa ce am cumparat Anno 2070 de pe Steam, care apoi a instalat o copie de Steam numita Uplay si mi-a facut update de zeci de ori (la propriu) la Uplay si la installer-ul jocului. A durat cam o ora si jumatate toata instalarea, timp in care trebuia sa fiu pe faza, pentru ca mereu aveam ceva de apasat.

    EA pentru Red Alert 2.

    Reply
    1. revo Post author

      Stai liniștit că nici Origin, clientul EA, nu este strălucit. Niciodată n-am înțeles Heroes ca joc 🙂

    2. Alex Dumitru

      N-am mai jucat nimic de la EA, deci n-am folosit niciodata Origin.

      Heroes 3 si 4 mi-au placut foarte mult, dar versiunile noi mi se par prea complicatesi n-am avut rabdare sa joc mai mult de o ora pana sa le dezinstalez.

    3. Zenith66

      Red Alert 2 e Westwood nu are nicio treaba cu EA. Dar absolut niciuna.

    4. revo Post author

      Da, mai sunt două trei greșeli în afară de asta pe care trebuie să le corectez. Mersi!

  2. Laurentiu Buica

    Ubisoft. Apreciez mai mult Assassins Creed, FarCry, Prince of Persia sau WatchDogs. Desigur apreciez si jocuri ca Battlefield, Dead Space sau Mass Effect, dar Ubisoft iese in evidenta, Ah, si Uplay-ul la fel ca Origin e o mizerie. Nu inteleg de ce nu au ramas toti producatorii pe Steam in loc sa ne frece la creieri cu nspe mii de softuri instalate.

    Reply
  3. Refu

    Heroes este un joc superb, relaxant si care te face sa pierzi cateva ore bune pe harta. Chiar daca incepe sa ma enerveze foarte mult EA Games la modul ca lanseaza oficial jocuri neterminate, trebuie sa recunosc ca jocuri care sunt pe placul meu de la EA le-am jucat. Cu toate ca mi-am zis ca nu mai cumpar niciun joc de la EA, daca scot ceva intradevar bun, cu potential, nu cred ca o stau fara sa-l achizitionez.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: