Specificațiile Samsung Galaxy S8 – ultimele zvonuri

By | February 24, 2017

Stați că am realizat ceva. Am scris despre LG G6 și am uitat să vă spun ce se mai zvonește tocmai despre cel mai exploziv telefon al momentului. Samsung Galaxy S8 nu va mai fi lansat la MWC Barcelona, însă vor face lansarea pe 29 martie, la New York.

Între timp au apărut poze cu dispozitivul, ba chiar și o listă completă cu specificații. Se pare că vor fi două versiuni, Galaxy S8 normal, cu ecran de 5.8″ și Galaxy S8+, cu ecran de 6.2″. Chiar dacă ecranul acoperă 83% din partea frontală, cel din urmă este enorm, probabil se va face umbră când îl vei scoate din buzunar.

Dintre specificații se cam confirmă baterii de 3.000 și 3.500 mAh, scanner de iris, USB Type-C, jack audio cu căști “tuned by AKG”, cameră frontală dual pixel de 12 MP, rezistență la apă și praf, 4 GB RAM, 64 GB stocare internă. Procesoarele probabil vor fi Snapdragon 835 și Exynos-ul de la Samsung, în funcție de regiune.

Şi acum să enumăr și ce nu-mi place. Ca să îi pună ecran mai mare, au renunțat la butonul de home, iar butoanele pentru Android vor fi virtuale. Chestia asta nu-mi place din cauză că în întuneric găsești mult mai rapid un buton fizic. Tot din cauza ecranului, rezoluția va fi atipică, 18.5:9, în loc de standardul 16:9. Partea bună e că vei avea ecran mai lung pentru browsing, partea nasoală va fi că probabil în anumite aplicații vor fi niște rame dubioase la extremitățile ecranului. Şi ca să încheiem, senzorul de amprente este undeva lângă cameră, nu sub ea, așa că probabil din greșeală voi apăsa direct pe lentila camerei.

Oricum, inconvenientele nu ar fi atât de mari, sunt genul de lucruri cu care te obișnuiești. Mufa USB Type-C pe Samsung va însemna că va trebui să-mi schimb toate cablurile din casă dacă trec la Galaxy S8, dar mai mult mă bucur că va avea jack audio. Acum să îl vedem și în acțiune.

Surse: VentureBeat, TechChrunch

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: