Suc natural de mere

By | February 14, 2013

Din seria: să lăudăm produse bune românești, au luat ai mei un suc natural de mere din Selgros. Dr. Juss îi zice și este produs la Satu Mare. Am mai cumpărat și înainte din Carrefour unul românesc. Posibil să fi fost tot ei dar parcă avea alt ambalaj primul.

Vine într-o ploscă de 5 litri cu robinet, ca vinurile de la cramă. Costă 30 de lei deci cam 6lei/litru. Pe el scrie că este obținut din 8Kg de mere presate. Este foarte probabil ca ăsta să fie singurul suc natural de mere băut de la noi din comerț. Ori asta ori celelalte sunt mult mai bine filtrate. Aveți în galerie o poză cu ce rămâne pe pahar după ce-l bei, ca să vă convingeți că nu spun prostii 🙂

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Suc natural de mere

  1. Ariel

    în Real (cât o mai fi sub brandul ăsta) se găsețte un suc de mere românesc, de prin Baia Mare, 3L = 18 lei, la ambalaj BIB (bag in a box). Am mai cumpărat de la un târg de slow food în BV un suc similar, produs undeva în Argeș.

    toate-s la fel de bune, e doar pasteurizat că să distrugă niște bacterii.

    Reply
    1. revo Post author

      S-ar putea să fie același. Acum îmi aduc aminte, parcă prima data am luat la 3L. Super bună ideea … la câte mere are țara asta, ar trebui să exportăm suc de mere cum fac sicilienii cu … emm … “portocale roșii de sicilia”

Spune-ți și tu părerea: