Am fost la Summer Well 2023…

By | August 14, 2023

Am fost vineri de la 18 până dimineața și duminică vreo două ore.

Dezamăgitor.

N-au fost cozi la intrare.

N-a fost coadă la case pentru că puteai să încarci brățara online.

Nu și-a anulat niciun headliner concertul.

Nu s-au pus manele.

N-am stat la coadă la bere.

N-am stat la coadă la mâncare.

N-au fost oameni agresivi.

Nu a fost scandal.

Păi chiar așa, au organizat oamenii ăștia atât de bine festivalul încât să nu am de ce să mă plâng?! Mă declar dezamăgit că nu a fost nicio controversă.

Summer Well este la fel cum îl știți. Un festival pașnic pentru oameni normali, care vor să se întâlnească cu prietenii, să stea pe pajiște și poate să asculte și niște muzică bună. E singurul festival la care aș merge cu copilul și îmi place să văd cum evoluează de la an la an. Chiar și după 11 ani de festival, am mai văzut îmbunătățite niște aspecte de finețe. De exemplu anul acesta nu a mai fost aglomerație pe podul de peste lac pentru că … au mai construit un pod. Au pus până și lebede pe lac ca să fie totul feeric:

Am dat o tură și pe la standurile sponsorilor. Ca de obicei, cortul Orange era full cu oameni care așteptau frumos în coadă să-și facă tatuaje de festival. Am făcut și noi, că doar o dată e Summer Well și ne permitem să fim copii 🙂

Mi-a plăcut că alături aveau o zonă cu bean bags și cu un display mare unde puteai vedeai ce se întâmplă pe scenă în timp ce ascultai live muzica de pe scenă.

Samsung avea o zonă în care se puteau testa noile foldables + un mare flip pe care ți se afișa poza după ce îți făceai un selfie. La ING era coadă pentru că dădeau premii pe baza unei melodii pe care o alegea fiecare participant, la Fossil era coadă pentru că aveau un aparat cu jetoane unde puteai câștiga un ceas, Ford avea mașini și tatuaje, Converse îți curăța adidașii (dacă veneai încălțat cu Converse – tare ideea și aici), Kärcher se plimba cu aspiratorul pe poduri, Beck’s avea bere scumpă (17 lei o bere) tazz avea mâncare bună, o scenă cu muzică un pic cam tare și show-uri de live cooking.

Apropo de mâncare, în prima zi am luat un burger Goat & Lamb de la Burger Van, care n-a fost prea bun. Chifteaua era cam subțire iar burgerul conținea brânză de capră și dulceață de portocale, care acaparau complet gustul și-l făceau prea dulce. Am luat ulterior și un Lazy Duck și a fost foarte gustos. Iar a doua zi am luat un pulled pork & pulled beef de la Smokăreală și au fost foarte bune:

Parcă pe partea de food trucks a fost un pic mai slăbuț decât anul trecut ca varietate. Speram să vină și vreun food truck din țară, ca să încerc ceva nou. În schimb servirea a fost aproape instantă de fiecare dată. Cel mai mult am așteptat 10 minute pentru rață.

La bar, după cum spuneam, berea mi s-a părut cam scumpă. Am optat mai mult pentru cocktail-uri care mi s-au părut mai bune ca value-for-money. Am băut unul chiar foarte bun de la standul Bombay Sapphire, cu Premier Cru.

Dintre cei trei headlineri, n-am stat decât la Florence + The Machine. Nu-s fan, nu știam nicio piesă. Mi s-a părut că solista are voce foarte bună, versurile sunt destul de inteligente, însă n-au nimic fredonabil sau ceva care să facă publicul să vibreze. Nu știu, poate nu sunt eu în target, dar nu m-a dat pe spate. Prefer oricând Arctic Monkeys, ca anul trecut.

Iar dintre ceilalți artiști, i-am descoperit din playlist-ul Summer Well pe Acid Arab, care mi se pare că sună chiar bine. Îi voi asculta cu plăcere de acum încolo de fiecare dată când mănânc hummus sau shaorma.

Cam atât din 2023. Să ne vedem cu bine în 2024.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Am fost la Summer Well 2023…

Spune-ți și tu părerea: