Sunt absolut convins că Poliția își va face datoria și va sancționa mașinile și motocicletele care fac zgomot noaptea

By | September 21, 2022

Polițiștii ar vrea să muncească, dar au nevoie de mai multe legi pentru asta.

A long time ago, in a galaxy far far away, s-a dat lege să se ia talonul pentru cauciucuri tocite. S-a rezolvat, nu mai sunt mașini cu anvelope lustruite pe străzi. Doar știți și voi câte cazuri aveți în jur de cunoștințe care și-au luat amendă pentru că nu au schimbat anvelopele când s-au tocit.

S-a dat lege să se sancționeze comportamentul agresiv. S-a rezolvat și asta. Ați mai văzut voi șoferi agresivi în trafic? Știți doar câte amenzi s-au dat pe tema asta de la începutul lui ianuarie, de la modificarea codului rutier.

S-a dat lege să nu se mai parcheze fără să se plătească în Capitală. Ați mai văzut voi mașini parcate aiurea sau care să nu plătească parcarea?! Curg amenzile de parcare.

Traficul din București este mai sigur datorită prezenței și muncii aisdue a Poliției Române.

Așadar, ce am putea să mai facem în plus, după ce am aplicat deja cu tenacitate toate legile pe care le avem?!

Hmm … să mai facem niște legi?

Dap, să interzicem în București pe timp de noapte vehiculele care produc zgomot puternic!

“Proiectul prevede interzicerea circulației pe timp de noapte a mașinilor și motocicletelor care produc zgomot cu nivel de peste 95 de decibeli, în caz contrar urmând să fie date amenzi de până la 5.000 de lei.

Pe raza municipiului București este permisă circulația vehiculelor care produc zgomot peste 95 dB(A) doar în intervalul orar 08.00 am – 21.59 pm. – Măsurarea zgomotului produs de vehiculele participante la trafic se va face prin sondaj de către Poliția Rutieră și Registrul Auto Român, în baza protocolului deja încheiat între Poliția Rutiera și Registrul Auto Român.

Mission accomplished. Poliția va face treabă și va aplica și această lege cu strictețe și intransigență, la fel ca în cazul celorlalte legi din codul rutier.

Străzile nu doar că vor fi mai sigure, dar vor fi și mai liniștite.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Sunt absolut convins că Poliția își va face datoria și va sancționa mașinile și motocicletele care fac zgomot noaptea

    1. Ariel

      te contrazic vlad: Militia are 2 obiective:
      – fara munca, de orice fel;
      – beneficii in crestere (salariu, indemnizatii, drepturi hrana/uniforma, ajutor chirie, etc.).

      Nu-mi dau seama daca fac si o prioritizare a celor 2.

Spune-ți și tu părerea: