Sunt plecat un pic

By | August 9, 2013

La tăți ni-i greu. Așa că pentru următoarele zile ne-am luat vacanță și am plecat prin țară. Ca de obicei, vom merge în locuri ferite chiar și de undele Orange sau Vodafone. În locul în care mergem, până acum un an, singurul care rezista era Zapp. Acum să vedem ce-o mai fi. Tare curios sunt. Cu puțin noroc, facem un pas și peste graniță, la cei mai duri vecini ai noștri. Mi-ar plăcea să păstrăm tradiția de 1 țară nouă vizitată per an. Vă las pe voi să ghiciți care sunt vecinii aceștia.

Oricum, pentru următoarele zile posturile vor fi mai rare.  Şi probabil voi scrie despre frumusețile patriei. Dacă totuși voi avea timp să scriu ceva, va trebui să ajung la civilizație ca să le public. Sper să am timp să vă arăt chestii mișto din țară.

Bonus: O poză de unde suntem acum.

ipp

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “Sunt plecat un pic

  1. Oana

    Have fuuuun!! Aveți ocazia să vă (re)îndrăgostiți de România. Sunt sigură că o să vă placă cum o veți vedea din țara cealaltă. 🙂

    Reply
    1. George

      Adevarul e ca nu stim sa administram ce avem.. Poate de o Romanie salbatica, necalcata da.. dar de una plina de gunoaie nu ai cum.

    2. Oana

      Ah, asta-i altă parte din poveste. Apropo de gunoaie și organizare… asta-i partea în care ne mâhnim puțin (mai mult), din păcate.
      Da, la acea Românie mă refeream; cu locurile, satele și oamenii care te fac ca măcar pentru o clipă să-ți dorești să nu mai pleci de acolo.

    1. revo Post author

      Eram în Şerbănești, în vale se vedea Râmnicu Vâlcea.

    1. Oana

      Subscriu! Eu n-am mai fost din 2008 prin Apuseni. M-aș întoarce oricând. 🙂

Spune-ți și tu părerea: