Târgul de Paște din Herăstrău nu-i chiar așa rău

By | April 27, 2019

Week-end-ul trecut am venit pe jos de la Romană până acasă, așa că am trecut prin Târgul de Paște din Herăstrău. Am trecut prin el mai mult din cauză că era în drum, dar, surprinzător, n-a fost rău deloc. Singurul defect rămâne cel că este organizat de PMB, în rest, e decent.

Sunt vreo 70 de căsuțe, cu producători din toate zonele țării, care sunt de-o parte și de alta a aleii, de la intrarea dinspre Charles de Gaulle până aproape de Expoflora. Am apreciat designul căsuțelor, cu diverse ornamente și motive florale. Sincer, m-a dus cu gândul la târgul de la Viena, pe care l-am vizitat recent.

La vânzare parcă nu am văzut aceleași kitsch-uri ca de obicei. Am văzut vase de lut, obiecte din lemn, pielărie, dulciuri, brânzeturi, plus câteva care vindeau “street food” românesc. Așa că am călcat și noi strâmb cu o scovergă cu telemea și … mărar.

Nu mi s-a părut așa mare înghesuială ca cel de la Universitate. Mi-a plăcut că pe iarbă erau copii care se jucau, ba chiar erau și două-trei terase amenajate.

Târgul este deschis până pe 29 aprilie, așa că dacă sunteți în zonă, îi puteți face o vizită. Doar să vă pregătiți sufletește, pentru că probabil că va fi tot Bucureștiul acolo.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: