Threads s-a lansat azi oficial în Europa (și România deci). Dați-mi un follow!

By | December 14, 2023

V-am mai povestit despre Threads. Este rețeaua socială pe care a lansat-o pe repede înainte Mark Zuckerberg atunci când a văzut că Musk dă de gard cu Twitter. A avut succes destul de mare la momentul lansării, cu 80 de milioane de utilizatori cu conturi noi în doar 48 de ore.

Doar că aplicația nu a fost lansată atunci oficial și în Europa, pentru că era incapabilă să respecte un minim de decență în ceea ce privește prelucrarea datelor personale. Am instalat-o “pe sub mână” și tocmai când începusem să mă distrez, Zuckerberg a tăiat de tot accesul la Threads celor din UE.

Între timp mi-am schimbat și numele contului de Instagram, dar văd că în continuare contul este acolo.

În fine, nu pot să zic că am nevoie de încă o platformă socială în viața mea. Mai ales de-a lui Mark Zuckerberg. Însă îmi plăcea Twitter, dar parcă de când e Musk la cârmă, parcă mi-e cam lehamite să îi mai încarc serverele și cu prezența mea. Îmi place ideea de a primi informații în text, sub formă scurtă. Dacă ar fi după mine, aș tăia și fotografiile de pe Threads, pentru că riscă să dilueze mesajul și să se transforme într-un 9gag sau mai rău… într-un fel de Facebook. Poate le-aș lăsa doar cu link, nu știu.

Dacă vreți s-o instalați, aici este link-ul.

Anyway, follow me! Încă nu sunt singur exact ce voi face aici. Că de pus manual link-uri către articolele mele sigur nu o să am chef să fac pe termen lung.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Threads s-a lansat azi oficial în Europa (și România deci). Dați-mi un follow!

    1. Revo Post author

      Nu știu ce să zic. Twitter are 540 milioane de utilizatori activi acum, Threads avea 100 de milioane prin octombrie. Iar Twitter este de 17 ani pe piață.
      Singura șansă este ca Mark să trimită mulți oameni din Instagram (care are 2 miliarde de utilizatori, apropo) în Threads. Doar că feeling-ul meu este că din cei 2 miliarde, cine era interesat de texte scurte, are deja cont pe X.
      Eu cred că anul viitor pe vremea asta Threads va fi undeva pe la 200-250 milioane.

Spune-ți și tu părerea: