Toate probleme din învățământul românesc stăteau într-o plasă!

By | September 7, 2022

Și au fost rezolvate, dragi prieteni.

Le-a rezolvat stimatul Sorin Cîmpeanu, cel mai potent ministru al educației din istorie. Apărătorul plaselor și al porților de pretutindeni.

Sorin Cîmpeanu s-a întors la Sf. Sava să verifice dacă plasa a fost montată corect. Serios că mi s-a făcut o silă nemărginită când m-am uitat la video de mai jos.

De fapt am văzut clipul de la deschiderea de luni și mi s-a părut de o penibilitate atât de mare, încât nu credeam că Dl. Penibil chiar se va întoarce pentru încă o repriză.

Totul e de teatrul absurdului. De la atitudinea de vătaf a lui Cîmpeanu către directoare, la atitudinea obedientă a directoarei care vine cu capul plecat, la comentariile de după ce plasa a fost montată. “Deci se poate, ați reușit, deci nu a fost așa greu.”

Învățământul românesc e în colaps, suntem campioni la abandon școlar, suntem campioni la WC în curte, iar în mijlocul a toate aceste lucruri, Sorin Cîmpeanu își pierde juma de zi ca să își facă poze cu o plasă de fotbal. Asta era prioritatea. Toate problemele învățământului românesc au fost rezolvate!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Toate probleme din învățământul românesc stăteau într-o plasă!

  1. Dan

    Atata timp cat deschiderile de an scolar se vor intampla mereu ca si pana acum, genul asta de comportament nu va inceta sa existe.

    In loc sa fie un eveniment pentru copiii, toata actiunea se invarte in jurul directorilor de scoala, personajelor politice si a preotilor care cauta cu toata puterea atentia parintilor. Nu le pasa nici unora de cum arata scoala, cum arata manualele, care e programa, ce cunostiinte dobandesc copiii pe parcursul unui an scolar. Totul este fix ca in campania electorala, unii mint, iar ceilalti stiu ca sunt mintiti, dar continua sa ii asculte.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: