Top 10 trenduri culinare

By | April 29, 2014

Ştiu, e dimineață și eu vorbesc despre mâncare, îmi cer scuze. Însă nu știam că există “trenduri” în materie de mâncăruri. Dar să ne uităm la video. Eu chiar vreau să încerc 2-3 chestii de aici:

[youtube=http://youtu.be/1fiHQ3VLNgs&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0]

Numărul 10 – “Monkey Style Burger” – cea mai tare combinație. Cel care s-a gândit să amestece toate ingredientele alea într-un singur burger e un geniu. Mi-ar plăcea să existe și la noi așa ceva. Oh wait … 😀

Numărul 9 – “The Everything Bacon Burger” – Pur și simplu mi-a dat o lacrimă în colțul ochilui când am auzit că există așa ceva.

Numărul 8 – “Spam Fries”. Uitându-mă la video ăsta am realizat că eu am mâncat Spam fără să-mi dau seama. Prin “Spam” ei se referă la carne procesată, mărunțită, fiartă și reînchegată. Am găsit mai de mult o conservă la Metro produsă chiar de ei. Nu a fost bună de nimic mâncată așa din conservă. Dar o să mai cumpăr doar ca să fac “spam fries”. E amuzant când zice tipa “I grew up eating spam”.

Numărul 7 – “Ramen Crusted Chiken Wings”. Noodleși pisați și folosiți ca și crustă pentru aripi de pui. Nu știu dacă “ramen” se traduce cumva în română. Să nu uit să pun în coș câteva pliculețe când trec data viitoare pe la Mega Image.

Numărul 6 – “Cheese-Stuffed Doritos”. Cașcaval tăiat mai gros, dar prin Doritos și apoi prăjit. Cred că merge și cu Lay’s sau cu niște nachos.

Şi de aici încolo lista se strică. Gofre cu ou, cârnați și sirop pe deasupra? Doamne ferește! Nu prea îmi plac ideile lor de dulciuri. Numărul 4 este practic o ciorbă cu de toate și cu floricele. Doar numărul 3 mi se mai pare interesant. Pahare de shot-uri făcute din aluat, “capitonate” cu ciocolată și umplute cu lapte. Pur și simplu genial. Parcă și numărul 1 sună binișor, dar nu atât cât să fie pe locul 1.

Mi-a plăcut cum e editat videoclipul. Şi faptul că tipul nu stă ostentativ cu pantalonii trași ca să i se vadă ciorapii.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: