Trei lucruri pe care le poți face în timpul zborului cu avionul

By | September 21, 2017

Când ai foarte puțin timp liber, ajungi să găsești ceva de făcut indiferent unde te-ai afla și indiferent de cât de puțin (sau mult) timp ai la dispoziție.

Pentru mine chestia asta a devenit cel mai vizibilă în avion sau în diverse mijloace de transport.

În primul rând nu plec nicăieri fără căștile mele Panasonic. Izolează perfect și mă protejează de plânsete de bebeluși și conversații care se lungesc. Și pentru că revistele de la bord mă plictisesc repede, iată cu ce-mi place să fac în timpul zborului:

  1. Să îmi organizez notele în Evernote

Majoritatea notelor din Evernote sunt accesibile offline. Așa că profit de ocazie să șterg notele care nu mai sunt de actualitate, să le actualizez sau să le grupez pe cele curente iar uneori chiar sunt surprins de ce mai găsesc pe acolo. Pentru oamenii cu OCD, activitatea asta este foarte relaxantă 🙂

  1. Să văd un film pe Netflix

Funcția de download a filmelor mi se pare aur curat. Cred ca este unul dintre principalele motive pentru care cred că își merită banii. Apăs download înainte să plec de acasă și așa am și eu ocazia să văd unele filme pe care nu le-aș vedea decât dacă aș fi legat de un scaun, fără internet. Ați prins ideea 🙂

  1. Planuri pe Google Trips

De regulă descarc ghidul de pe Google Trips înainte să plec într-o țară nouă. Dacă zborul este în interes de vacanță și nu am apucat să mă pun la punct înainte de plecare, mă folosesc de timpul rămas ca să văd care sunt obiceiurile în țara respectivă, cât se lasă bacșiș și ce restaurante merită încercate. Aplicația Google Trips mi se pare mai utilă decât Trip Advisor și am aflat foarte multe curiozități de-alungul timpului folosind-o.

Cam atât. De regulă cel puțin una dintre activitățile de mai sus sau combinația oricărora dintre ele îmi ocupă un zbor de 2-3 ore.

Voi ce faceți când zburați cu avionul?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Trei lucruri pe care le poți face în timpul zborului cu avionul

    1. Revo Post author

      O viață aveți, și pe asta o dormiți? Ok, recunosc … și eu fac chestiile de mai sus în pauzele dintre reprizele de dormit 🙂

  1. Alex Dumitru

    Ce diferenta e intre castile alea si cele care vin la pachet cu telefonul? Avionul e singurul loc in care folosesc castile si e si momentul cand desfac pentru prima data castile telefonului (la S8 nu am apucat inca sa le desfac).

    Stiu ca e cam vaga intrebarea, dar comparabil cu alea de la S6, S7, S8 sau LG sunt semnificativ mai bune?

    Reply
    1. Revo Post author

      Eu am perechea asta de căști de la Panasonic de mulți ani. Motiv pentru care nici eu nu am desfăcut căștile de la Note 3, S6, S7 Edge, dar le știu din review-uri cum se aud. Îmi plac cele de la Panasonic pentru că sunt fiabile (să tot fie vreo 6 ani de când le am?), sunt ușoare și izolează bine. Cele AKG de la S8/Note 8 mi se par cam grele.

      Le folosesc și când merg cu mijloacele de transport în comun (ca să evit să aud vreo conversație tâmpită) sau când am de mers mai mult pe stradă, ca să-i pot ignora pe cei care vor neapărat ceva de la mine și pe care-i știu că sunt insistenți (oferte, donații, cerșetori).

Spune-ți și tu părerea: