Update la problema cu suport de telefon pentru Duster

By | October 28, 2017

Prin iulie vă spuneam că sunt în căutarea unui suport auto de telefon, care să stea bine pe gurile de ventilație de la Duster. Printre recomandări, a fost și un Vetter Air Vent.

Eu nu l-am cumpărat pe cel din link, ci varianta Air Vent XL, pentru telefoane mai cu greutate. Foarte simplu și eficient sistemul. Se prinde cu niște gheare de cauciuc, și felul acesta nu zgârie plasticele de la gura de ventilație. Prinderea este în formă de cruce, una dintre laturi este mai groasă, cealaltă este mai subțire. Deci poate fi folosit și pentru mașini care au lamelele de direcționare a aerului mai groase, și pentru cele cu lamele mai subțiri:

Odată montat, arată destul de bine, se confundă cu peisajul, cel puțin la Duster:

Problema este că în timpul drumului, din cauza gropilor, se întâmplă ca suportul să leșine, și telefonul ajunge cu display-ul în jos, cam așa:

În concluzie, suportul mi se pare foarte bine construit, însă nu se potrivește atât de bine cu gurile de ventilație de la Duster (sau Logan). Are și avantaje și dezavantaje față de suportul pe care îl aveam înainte, așa că le-am păstrat pe amândouă deocamdată. Dacă nu aveți un ditamai telefonnul, vi-l recomand pe cel de la e-day, e mai subtil.

Cu riscul de a avea un bord de taximetrist, cred că o să mai încerc și un al treilea 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Update la problema cu suport de telefon pentru Duster

  1. Giovani

    Eu ti-l recomand pe acesta: https://www.emag.ro/suport-auto-universal-samsung-ee-v200sabegww/pd/D8HBJBBBM/…Dupa ce am testat si eu vreo 2-3 chinezarii de pe ebay/aliexpress, mi-am facut curaj sa dau 60 lei si dupa 3 ani pot spune ca e “za best of za best”. L-am folosit cu Note 3, Xiaomi Redmi Note 3 si acum cu Note 4..Oricare telefon a stat la locul lui chiar si in conditii mai “extreme” de drum…Se si desface usor si se demonteaza in 2 bucati pentru a-l ascunde in torpedou/cotiera.

    Reply
    1. Revo Post author

      Cel pe care îl țin în paralel cu Vetter este la fel cu cel recomandat de tine. Problema cu genul ăsta de suport este că vara se încălzește telefonul de la soare. Mi-ar trebui ceva montat la nivelul bordului.

    1. Revo Post author

      Am tot ocolit varianta asta pentru că nu am avut timp să mă doumentez dacă nu cumva câmpul magnetic nu afectează bateria sau partea de încărcare wireless. Ai studiat problema înainte să-l cumperi?

Spune-ți și tu părerea: