Vă recomand să încercați Tennessee Burger de la Hard Rock Cafe

By | June 11, 2017

Cei de la Hard Rock Cafe au burgeri noi în meniu, ca urmare a Burger World Tour 2017. Pe listă sunt patru burgeri din jurul lumii: Tennessee Burger din Memphis, Tango Salsa Burger din Buenos Aires, Riviera Burger din Nice și When in Rome Burger.

Eu am încercat un Tennessee Burger și a fost foarte bun. Pe principiul “ce poate fi mai bun decât carnea în burger?”, Tennessee Burge are … și mai multă carne. Pe lângă chifteaua pe care o recomand medium rare, acest burger mai are și bucăți foarte mari de pulled pork. Bine, mai are și brânză cheddar, salată de varză “originară din Memphis”, murături și ceapă crocantă. Însă mi-a plăcut că gustul de pulled pork nu l-a acoperit de loc pe cel al chiftelei, așa cum mă așteptam. Se amestecă foarte bine și sunt susținute și de gustul de sos barbecue.

Burgerul costă 53 de lei însă la cele 615 grame este destul de mare. Am adăugat și niște cartofi, peste care am vrut eu un pic de parmezan și un sos aioli alături.

Am mai încercat și jumătate de porție de hickory-smoked ribs (se poate cere așa) și un barbecue chicken. Coastele au fost fragede iar porția de pui destul de mare. Vin alături de cartofi, ceva fasole și salată coleslaw. Sunt preparate cam la fel, iar la cât de mult sos au, deja cam seamănă la gust. Bune amândouă, dar neimpresionante, iar pentru coaste se găsesc locuri mai bune.

În concluzie, eu vă recomand să mergeți până pe 25 iunie, ca să încercați burgerul ediție specială. Apoi nu va mai fi în meniu. Ca să vedeți ce conțin ceilalți burgeri, puteți intra pe burgerworldtour.com, prețul este același pentru toți 4.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: