vivo a lansat X60 Pro în România – telefonul cu gimbal și lentile ZEISS

By | June 11, 2021

V-am mai spus despre vivo. Deși pentru români este un brand nou de smartphone-uri, brandul Vivo are câteva realizări în palmares. Sunt primii care au pus un chip audio hi-fi integrat pe un telefon, primii care au lansat un smartphone cu senzor de amprentă în display și cred că primii care au pus un gimbal în telefon.

Acum au lansat în România noua generație a acelui telefon cu gimbal. Gimbal-ul este un dispozitiv pentru stabilizarea imaginii. Adică un stabilizator. Telefonul despre care vorbesc se numește vivo X60 Pro și îl găsiți la eMAG.

Pe hârtie sună bine. AMOLED de 6,56 inch cu rată de refresh de 120 Hz, Snapdragon 870, optică ZEISS, senzor cu diafragmă f1/4.8, gimbal, baterie de 4.200 mAh, fast charging la 33W.

Iată și ce știe gimbal-ul să facă:

Telefonul pare mișto. Sunt convins că per total este foarte bine închegat. Singurul meu semn de întrebare este la interfață, pentru că nu am mai testat până acum un telefon de la Vivo. Prețul mi se pare însă problema. 3500 de lei este în zona de sus. Nu știu câți vor fi dispuși să “riște” 3.500 lei pe un smartphone de la un brand nou intrat pe piață. Iar gimbal-ul pare mai degrabă ceva de nișă. Un motiv de flexare în fața prietenilor geekși, nu un diferențiator care să te facă să treci de la Samsung/iPhone/Xiaomi la un vivo.

Da chiar, pe voi ce v-ar convinge să schimbați brandul actual de smartphone? Ce v-ar face să ziceți, de exemplu: “merită să încerc și brandul X”?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: