WatchShop are un concurs pentru ceasul de la mâna ta

By | June 27, 2014

Când plecați în concediu vara asta să vă aduceți aminte să vă faceți o poză și la ceas. O trimiteți celor de la WatchShop și puteți câștiga niște chestii. Detalii aici.

Din păcate, marca ceasului de la mână trebuie să fie comercializată de WatchShop, așa că pică ideea mea de a-mi face poză cu pendula de gât lângă obeliscul de la Costinești.

Regulamentul concursului este un pic ambiguu. Vor fi două extrageri cu câte 5 câștigători fiecare. Apoi: “Dupa realizarea celei de-a doua extrageri participantul care va trimite poze originale din locatii de vacanta inedite va primi on premiul special de originalitate“. De aici nu înțeleg dacă premiul de originalitate va fi acordat unui al unsprăzecelea participant, sau de va decide între cei 10 care au fost extrași deja.

Şi aș fi vrut ca pozele să fie publice, să pot să văd și eu ce mai poartă lumea pe la mâini și pe unde se mai duce în concediu.

watchshop_concurs

 

Apropo, poza care a fost câteva luni pe prima pagină a blogului și care este acum cover photo pe pagina de facebook este făcută în 2010 la Bușteni, lângă Babele, unde altimetrul indica 2117 m. Ştiu că nu m-a întrebat nimeni, simțeam nevoia s-o spun 😀

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: