Au apărut şi imaginile oficiale cu interiorul noului Dacia Duster

By | September 12, 2017

Astăzi se lansează oficial Dacia Duster 2018, însă imaginile oficiale cu exteriorul le ştiam deja. Acum au apărut şi imaginile oficiale cu interiorul pentru noul Dacia Duster , aşa că avem o imagine mai completă şi ne putem lansa în dezbateri 🙂

Iată exteriorul:

Mie îmi place evoluţia design-ului exterior. Grila frontală este preluată de la modelele actuale de Logan şi Sandero, care arată foarte bine. Cel mai mult apreciez dispariţia încă de la facelift a acelui element de plastic de-o parte şi de alta a siglei, care imită cromul.

Pentru partea din spate nu am neapărat o părere. Deşi nu sunt un fan al stopurilor “adaptate” după cele de la Jeep Renegade, parcă arata mai bine decât vechea generaţie. Mă bucur că au mutat atena şi că au făcut-o mai scurtă.

În lateral apreciez faptul că pragurile sunt acum mai înguste. La actuala generaţie se întâmplă periodic să mă ating cu pantalonii de praguri şi să mi-i prăfuiesc înainte să mă sui în maşină.

Iată şi o poză cu evoluţia modelului de-alungul timpului:

La exterior, noul Duster pare per total mai zvelt, mai sportiv, mai “fresh”.

La interior, mi se pare că nu are rost să facem comparaţii cu vechea generaţie. Uitându-mă la interiorul ultimului model de Logan, mă gândeam că maşina a avansat atât de mult încât dacă mi-ai fi dat o poză scoasă din context, n-aş fi ştiu să spun că interiorul este unul de la Dacia.

Primul şoc a venit când m-am uitat la poza de mai sus. Mi se pare mie sau acela este un buton de pornire al motorului? La Dacia!?Şi a doua surpriză: climatizare automată. Sper ca gurile de ventilaţie care nu mai sunt acele bile “rotitoare” ca la vechea generaţie. Poate aşa vom reuşi să găsim un suport de telefon decent 🙂

Scaunele par mai de calitate, iar nuca schimbătorului arată şi ea foarte bine. Parcă şi scrumiera este mai subtil integrată în acea consolă.

Acum mai aşteptăm doar detaliile despre motorizări, ca să avem imaginea completă.

UPDATE: Puteţi urmări lansarea live:

Credit foto: Automarket şi Gadget.ro

 

4 comentarii la: “Au apărut şi imaginile oficiale cu interiorul noului Dacia Duster

 1. Vlad

  Sistemul de infotainment pare acelasi. Speram sa aduca versiunea cu Android Auto … renault au echiparea asta.
  La fel, din ce vad la oglinzi nu are blind spot detection … renault are optiunea asta.

  Nu vor sa il faca prea competitiv ca ii sparge la vanzari

  Reply
 2. Sol

  Speram ca la generatia noua, ecranul sistemului multimedia/Nav sa fie mai sus. Mi se pare ca trebuie sa muti prea mult privirea de la drum pana la el.

  Reply
 3. Andrei

  Nu arata rau de loc.Din punct de vedere al capacitatilor de trecere este printre cei mai buni.

  Reply

Ce părere ai?