Ce faci cu adidașii vechi?

By | October 22, 2013

Unul dintre motivele pentru care am foarte multe perechi de adidași este faptul că mă atașez de ei. Nu îmi vine să-i arunc, după ce știu cât am căutat să găsesc o pereche normală pe placul meu. Ce, s-au rupt ? Lasă că-i încalț când repar ceva pe la mașină. Şi uite așa ajung să țin degeaba o pereche pe care poate o încalț o dată pe an.

O scuză foarte bună ca să renunț la câteva perechi este campania “Refresh Yourself” a celor de la ZorileStore. Pentru fiecare pereche pe care le-o trimiți prin curier (costul este suportat de ei) primești un voucher de 70 de lei. Adidașii strânși de ei vor fi recondiționați de Shui Shooz și puși la licitație pe pagina de Facebook a ZorileStore. Banii strânși din licitație vor fi copiilor din spitalul Municipal Mangalia.

Am de gând să încerc și eu experimentul. Am pus deoparte o pereche de adidași pe care s-o trimit. Dacă nu îmi desenează cei de la Shui Shooz inimioare, hipsterisme sau chestii emo pe ei, promit să-i răscumpăr. Capetele de mort și circuitele integrate se acceptă 🙂

Dacă nu sunteți complet hotărâți, uitați-vă la testimonialele campaniei, s-ar putea să găsiți unul care să vă convingă 100% (chiar în stânga lui Adrian Sina).

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: