Bere cu ciocolată, bere cu banane, bere cu nucă de cocos

By | July 10, 2015

Ştiu, sunteți niște bărbați adevărați și chestiile asta nu sunt demne pentru statutul vostru. Așa spuneam și eu până am încercat radlerul și de atunci a devenit sucul meu preferat. Avem în permanență două doze în frigider și le bem când suntem prea obosiți și o bere ne-ar trimite direct la culcare.

La Beer Wall în Bruges am decis să încercăm și berea cu nucă de cocos și pe cea cu vișine. Cea cu vișine a avut un gust cam ciudat, semăna mai degrabă cu vinul. Dar cea cu nucă de cocos a fost foarte mișto și toți cei cărora le-am povestit despre ea au ridicat o sprânceană. Așa ne-a fost servită:

bere-nuca-cocos

La Auchan este acum un târg cu beri aduse de la Beer Academy așa că am profitat de ocazie și am cumpărat din nou bere cu nucă de cocos. Pe lângă ea, am mai luat și o bere cu banane și una cu ciocolată. Am dat 10-11 lei pe fiecare bucată.

 

Aseară le-am gustat și situația stă cam așa. Berea cu ciocolată este un pic mai arămie la culoare dar este oribilă. Cea cu banane este mai bună dar cea mai bună rămâne tot cea cu cocos. Dacă vreți să descoperiți șiberi cu alte gusturi, v-am scutit noi de experimente. Luați-o direct pe cea cu cocos.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Bere cu ciocolată, bere cu banane, bere cu nucă de cocos

  1. Sorin

    Mai lipsăște berea cu ceapă, și berea cu usturoi.
    Sînt sigur că s-or găsi și amatori pentru așa ceva !

    Reply
    1. Revo Post author

      Păi tocmai ai menționat două dintre legumele mele preferate! :))

Spune-ți și tu părerea: