Câțiva mafioți au sechestrat de dimineață Metroul din București

By | March 26, 2021

Știți filmele acelea celebre cu mafioți care intră perfect sincronizat în subteran și deturnează un metrou? Iată că în varianta mioritică mafioții nu sunt persoane cu cagule, ci lideri pesediști de sindicat.

Când Cîțu le-a dat liderilor de sindicat peste nas acum două săptămâni, aceștia s-au revoltat. Iată că acum liderul sindicatului Metrorex demonstrează ce spunea Cîțu mai devreme. O mână de oameni subjugă interesul oamenilor de bună credință care lucrează în acele instituții. Astăzi s-a pus astăzi pe șine și au blocat circulația metroului. De ce? Pentru că noua conducere a Metrorex a decis să închidă spațiile comerciale care erau închiriate prin firma liderului de sindicat.

Cine a fost de acord cu protestul? Nimeni, cei care au fost pe șine au făcut-o doar pentru interesul lor. Liderul de sindicat, Ion Rădoi, nici măcar nu a avut decența să fie prezent în persoană pe șine. Și-a trimis aghiotanții. A fost un șantaj disperat. Nici măcar directorul Metrorex nu a fost de acord, și și-a cerut scuze pentru situația creată.

În rest, toată lumea a condamnat șantajul. De la oamenii care se plângeau pe Facebook-ul Metrorex-ului, până la primarii de la sectoarele 1, 2 și 6, Prim Ministru și Drulă, Ministrul Transporturilor.

Acum sunt importante două lucruri: oamenii să înțeleagă ce s-a întâmplat aici, iar Drulă și Cîțu să nu cedeze. Dacă cedează, nu vor mai avea niciun cuvânt de spus pe viitor.

Și într-o țară normală, da, oamenii de pe șine ar fi fost arestați în secunda 2.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Câțiva mafioți au sechestrat de dimineață Metroul din București

  1. vlad

    De ce nu ii scoate politia si jandarmeria pe sus ? Cu ce drept blochezi un lucru public ?
    Sa ii trimita pe jandarmii din piata victoriei.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: