Ce vreau să-mi cumpăr de Black Friday (2022)

By | November 10, 2022

Culmea, că mă așteptam să nu vreau nimic. Declaram înainte de Black Friday că am tot ce-mi trebuie și că n-am nevoie de ceva.

Doar că m-am gândit un pic mai bine și parcă vreau ceva. Acum … nu-s chestii de maximă necesitate, deci nu le voi cumpăra decât dacă chiar sunt la o ofertă bună. Iată deci ce vânez eu:

Asta din cauză că simt un gol după ce am testat și returnat Sonos. Inițial mă gândeam să cumpăr chiar un pachet format din Ray + Sub Mini, însă Samsung vine cu SmartThings (*cough* și cu un preț mult mai bun) și o integrare mai bună cu tot ce am eu în casă. Subwoofer-ul e wireless, sistemul are Spotify Connect. E ce trebuie. Să vedem la ce preț va fi.

Mă gândesc să vând Sony a6000 și să cumpăr acest ZV-1, pentru că mi-a plăcut când l-am testat. Ideal aș vrea kit-ul cu tot cu grip, care anul trecut a fost vreo 3.700 lei la reducere de Black Friday. Dacă nu, mă mai gândesc. Camera standalone este 3.400 lei (și a fost anul trecut la 3.000 lei la reducere), iar la kit cu un microfon wireless este 4.200 lei. Sunt cam pesimist aici, că Sony nu prea știe să facă reduceri mari 🙂 O să văd în funcție de cum mă simt pe moment. Dacă prețul e corect, asta este, mă fac vlogger, csf.

Aici deja ajungem la categoria “definitely maybe”. Vreau nișe căști cu ANC, dar nu sunt convins că-i o idee bună să le cumpăr acum, pentru că la anul voi trece la S23 Ultra și posibil să vină cu niște căști cadou la precomandă. Vedem, în funcție de preț.

Nu-i urgent, dar ar cam trebui unul nou pentru că celui vechi i-am rupt peria pe care o folosim în 80% din cazuri într-o sesiune intensă de aspirare. Cel vechi de la Samsung duce greul de 7 ani, deci vrem tot unul Samsung. Plus că din ce văd, accesoriile de la cel nou s-ar potrivi cu cel vechi. Așa că pot să-l retrogradez pe cel vechi la capitolul “aspirat moloz” și să-l folosesc pe cel nou în rest.

Problema pe care o am este că cel vechi avea 1.500 W, iar cele noi au 600-700 W din cauza noilor norme ale UE. Sper să fi scăzut doar consumul, nu și puterea de aspirare.

  • Un congelator în care să punem toată vita de la Meat Revolution pe care am cumpărat-o de la Freshful de-a lungul timpului

No ideea aici. Unul care să fie cu rating de energie cât mai bun, A+++ sau 5 stele, ca pe Uber.

În rest, mărunțișuri. O baterie externă cu 2x USB Type C și Quick Charge (250 lei acum), poate un Charger Duo de 35W (90 lei acum la evoMAG) sau chiar unul Trio de 65W. Aici aștept minuni de la evoMAG sau GSMNet, pentru că întotdeauna ei au avut prețuri bune de BF la accesorii Samsung și Apple.

În concluzie sunt niște produse destul de specifice și nimic urgent. Nu voi cumpăra decât dacă le găsesc la preț bun. Chiar sper să nu le găsesc pe toate reduse, că ar fi o problemă.

Voi? Ce vânați?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Ce vreau să-mi cumpăr de Black Friday (2022)

  1. vlad

    Un abonament mai ieftin la Orange / Digi. S-au smecherit Orange si au decis sa scumpeaca cu 1 eur ab actual si sa foloseasca cursul ING pentru EUR.

    Speram la o bicicleta de la decathlon dar nu vad nici o promovare de BF din partea lor.
    Un trainer pentru bicicleta de mai sus.

    Nimicuri de la emag, o sticla de ulei pentru masina < 50 lei, un termometru de camera < 50 lei, casti ieftine < 50 lei.

    Reply
    1. Revo Post author

      Toți au scumpit sau vor scumpi abonamentele de telefonie. A crescut prețul curentului și prețul carburantului, deci vor crește și ei prețurile. La mine Vodafone mi-a dat un mesaj care mi-a spus ceva de genul “ar trebui să mărim cu un 1€ abonamentul tău, dar nu l-am mărit că ai factură electronică” sau ceva de genul :))
      Da, Decathlon au fost ciudați și anul trecut, din cauza asta nu i-am mai pus în articolul mare.

  2. Giovani

    Decathlon-ul nu am văzut sa aibe vreodată oferte de BF. La ei trebuie sa vânezi promoțiile..

    Reply
    1. Revo Post author

      Bine, ei au și altă filozofie. Sunt un magazin care din start încearcă să vândă articole sportive cu un preț mic. Posibil să nu aibă de unde să scadă prea mult.

  3. Emilian

    Ai luat în considerare și un sistem audio în locul unui soundbar?
    Te întreb ca și eu mă gândesc să îmbunătățesc sunetul în living, dar sunt în dubii dacă să merg pe soundbar sau un sistem audio (2.0/2.1).

    Reply
    1. Revo Post author

      De fapt tot un sistem audio este, cu soundbar, subwoofer și sateliți spate. Nu prea mai face nimeni sisteme audio 2.1. Au rămas doar câteva în zona entry și le lipsește partea smart. Eu am vrut soundbar-ul pentru integrare cu Spotify. Alternativa ar fi fost 2.0, dar acolo cele care au Spotify Connect sunt cele high end foarte scumpe.

    2. Emilian

      Am înțeles, mulțumesc de info. Probabil o să dau o fugă până la avstore înainte să cumpăr ceva.

Spune-ți și tu părerea: