Chinezii vor acum acces la routerul tău dacă ai cumpărat un purificator Philips cu Wi-Fi

By | September 24, 2021

V-am spus prin martie că Philips a vândut divizia de home appliances către un investitor din China. Fix după ce cumpărasem un purificator de la ei.

Optimist cum sunt, speram eu atunci ca această schimbare să fie de bun augur. Fast forward până în septembrie, un prieten din Olanda care are un purificator (parcă chiar același model cu al meu) a primit acest mail frumos de la Philips Consumer Care Team:

Deci domnul Jinyu de la Philips vrea să îți facă un mic update de firmware, ca să îi ajute pe ei de acolo din China să “detecteze setările purificatorului și ale routerului“. Bineînțeles, asta cu un scop total nobil, ca să “îmbunătățească experiența” pe viitor.

Haide, domnu’ utilizator, nu ne dai și nouă setările de la routerul tău?!“. Ce se poate întâmpla?! În cel mai rău caz începi să-i acuzi pe taiwanezi și pe tibetani că vor independență.

Și prevăd că asta este doar o primă încercare. Parcă văd că următorul mesaj va fi ceva de genul “Please update to firmware-u ăla bun if you want to continue using CleanHome+ Android App

P.S: Dacă a primit și cineva din România acest mesaj, îl rog să lase un comentariu. Sunt curios dacă în România vor trimite astfel de mail-uri sau nici măcar nu se vor obosi și vor face update-ul cu japca.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Chinezii vor acum acces la routerul tău dacă ai cumpărat un purificator Philips cu Wi-Fi

  1. BRX

    Am primit si eu notificarea in aplicatie si am facut upgrade fara a realiza ce s-ar putea intampla. Oare daca trec purificatorul pe guest wifi ajuta la ceva?

    Reply

Spune-ți și tu părerea: