Cinci produse care încă au prețul de Black Friday la eMAG

By | November 12, 2023

Eu am o tradiție în fiecare an. După ce cumpăr ceva de Black Friday mai urmăresc prețurile câteva zile pentru a vedea cum evoluează acestea. Sau pur și simplu uneori îmi aduc aminte să caut alte produse pe care am uitat să le caut de Black Friday. Așa că uneori mai dau peste produse la care încă mai este activă reducerea de Black Friday. Și acum am găsit câteva:

1. Căști true wireless cu noise canceling Samsung Galaxy Buds FE

Am cumpărat și eu o pereche de Black Friday, iar azi sunt la același preț. Căștile sunt lansate recent de Samsung, iar bănuiala mea este că nu toată lumea știe de ele, din această cauză nu s-a epuizat stocul rapid. Ca avantaj, au acele urechi de cauciuc care le țin mai bine în ureche. Ca dezavantaj nu au wireless charging.

2. Banda LED RGBIC inteligenta TP-LINK Tapo L920-5

Dacă vreți benzi RGB cu care să vă luminați biroul sau comoda în spatele TV-ului, cele de la Tapo sunt o soluție bună, pentru că TP-Link a creat un ecosistem puternic de Smart Home. Astfel puteți folosi o singură aplicație pentru a controla benzile de LED-uri, becuri, prize șamd.

3. Gin Whitley Neill Blood Orange, 43%, 0.7 l

Este fix prețul de Black Friday. Și nu doar acesta. Sunt mai multe sortimente de la Whitley Neill care probabil nu s-au epuizat și au același preț ca de Black Friday.

4. Căști Audio In-Ear Sony WF-1000XM5B

Probabil cele mai bune căști cu noise canceling din 2023. Au mai fost la acest preț, însă Sony sunt recunoscuți pentru faptul că nu prea fac reduceri. Atât au fost de Black Friday, atât sunt și acum.

5. Telefon Nothing Phone (2) 512GB, 12GB RAM

Review-ul meu pe video este aici. Este un telefon super ok și interesant. Sper să am timp săptămâna viitoare să public și articolul pe blog. Cel de 256 GB RAM a fost la ofertă de Black Friday. Acum acesta este practic la același preț ca cel de 256 GB.

Voi ați mai găsit produse la prețuri bune sâmbătă și duminică?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Cinci produse care încă au prețul de Black Friday la eMAG

    1. Revo Post author

      În anii trecuți le-am scris în clar și apoi când s-au epuizat stocurile am primit mesaje de genul: “ce țeapă, nu este prețul x, este prețul y!”. Oamenii nu se uită uneori la data articolului și cred că vreau să-i păcălesc eu să dea click scriind că e un preț mai mic. Nu știu cum este mai bine.

Spune-ți și tu părerea: