Cum arată Dacia Logan 2050 desenată de AI

By | April 29, 2023

Vești bune pentru designerii de la Renault! AI-ul este aici ca să simplifice munca tuturor, așa că am zis să le fac tuturor o favoare și să îl pun eu la treabă să deseneze un model de Dacia Logan care va fi lansat în 2050.

Haideți să vă arăt în premieră internațională, cum va arăta Dacia Logan 2050. AI-ul a venit cu 4 variante, cu mai multă inspirație în partea din spate.

Iată singura fotografie cu fața:

Așadar, în viziunea AI-ului, se pare că sigla Dacia în 2050 va fi sigla veche de Renault. Sau poate a desenat varianta pentru Brazilia.

În fine, Loganul se duce ca formă spre MCV. Portiera față pare luată de pe altă mașină, stâlpul acela dintre portiere este un pic ondulat. Oglinzile par și ele din alt film, cel puțin la culoare. Priviți însă ce jante senzaționale va avea Loganul în 2050!


Din spate … nu știu, pare din nou un break. Cred că trebuia să-i specific AI-ului că vreau să văd varianta berlină. Apreciez în schimb antena stil aripioară de rechin. Era cazul!

Un lucru este sigur. Vom scrie cu caractere destul de ciudate în 2050. În schimb observați din nou sigla. Pare că AI-ul a luat vechea siglă Dacia și a rotit-o.

Ei și în final, ceva frumos. La jante mă refer.

Ok, cred că încă nu este cazul să concediem designerii auto. Nu de alta, dar încă nu suntem noi pregătiți pentru mașini cu jante și uși ondulate.

P.S: Dacă vreți să vă jucați și voi, am scris aici cum puteți folosi AI-ul pentru a genera imagini.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: