eMAG are 30% reducere la produsele WiZ pentru Smart Home

By | March 4, 2024

Dacă aveți cont Genius, văd că eMAG are astăzi o ofertă foarte bună la produsele WiZ. De fapt oferta spune că ar fi -30% EXTRA la produsele de iluminat Philips Smart și WiZ pentru comenzi de peste 199 lei, care includ și un astfel de produs. Eu am intrat sperând ca acea ofertă să fie și la Philips Hue și să mai cumpăr câteva becuri.

Nu era. În schimb sunt multe produse WiZ la prețuri foarte bune. WiZ este de fapt un startup cumpărat mai demult de Signify (Philips) și care acum operează sub umbrela lor. Este soluția de buget pentru cei care nu sunt încântați de prețurile produselor Hue.

Au însă produse bune și au și tehnologie interesantă. De exemplu mai de mult v-am scris că am pus pe balcon un bec cu funcție de creștere a plantelor. Acum am văzut că au integrat o tehnologie de detecție a mișcării prin WiFi, eliminând practic nevoia unor senzori fizici pentru a aprinde/stinge becurile.

Au o gamă foarte largă de produse, inclusiv becuri din acelea decorative stil “bec edison”, benzi LED, aplice, prize smart șamd. Au scos recent chiar și camere de supraveghere.

Pe mine mă bate gândul să cumpăr această telecomandă pentru a stinge becul de pe balcon și poate și o altă lampă WiZ pe care o am. E un pic overkill, eu practic am nevoie doar de un buton și atât, dar hei … la 50 lei chiar este un preț bun.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “eMAG are 30% reducere la produsele WiZ pentru Smart Home

  1. Claudiu

    Salut,
    Multumesc pentru pont.
    Am vazut ca trebuie sa am comanda minima de 199 lei.
    In afara de becul acela mai trebuie altceva sa-l leg la wireless (ex. bridge?!)
    Multumesc pentru lamuriri.

    Reply
    1. Revo Post author

      Salutare! Așa este, comanda minimă este 199, nu 300 cum am scris eu. Am corectat.
      Nu trebuie bridge. Se leagă direct la wireless. Din această cauză au și fost cumpărați de Philips, ca să aibă și varianta fără bridge.

Spune-ți și tu părerea: