Faianța stil LEGO va fi probabil o nouă modă în home deco

By | October 1, 2023

Am descoperit recent o invenție simplă și foarte interesantă. Niște danezi au inventat o “faianță” care se montează pe un suport pe perete și ulterior se poate schimba, în stilul LEGO.

De fapt pe perete se montează un mare suport, iar pe acel suport se prind plăcuțele de “gresie”, care sunt din plastic. Avantajul este că aceste plăci se pot extrage oricând și se pot înlocui cu altă culoare sau cu alt design. Practic ai putea să-ți schimbi design-ul bucătăriei o dată pe săptămână dacă chiar ai foarte mult timp liber. Vedeți din video de mai jos despre ce este vorba:

Bănuiesc că un alt avantaj este că nu te plictisești de ele și că le poți da jos oricând, fie să le speli, fie să le înlocuiești dacă se deteriorează. Dezavantajul? Nu știu cât de bine rezistă acel plastic la căldură puternică, așa cum este deasupra unei plite de exemplu.

În fine, ideea este bună. Nu cred că o să dureze mult până o să fie copiată (sper ca danezii au patente bune) și probabil le vom găsi în mai multe variante. Poate pe Aliexpress. Poate pe IKEA… N-ar fi exclus ca peste câțiva ani să ne schimbăm design-ul peretelui din bucătărie cât timp ne bem cafeaua de dimineață.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: