Fetele de la Căpâlna au ajuns pe sountrack-ul filmului Black Adam

By | June 9, 2022

Am avut un șoc atunci când am dat play la trailerul de la Black Adam și am auzit Fetele de la Căpâlna. Wow, un film produs de Warner Bros. cu buget de 160-180 milioane de dolari, cu efecte speciale de ultimă generație și cu The Rock și Pierce Brosnan în el are pe trailer o melodie românească:

Inițial am crezut că-i o reinterpretare a Surorilor Osoianu, că sunt pe val în ultimul timp. Mi-l și imaginam pe The Rock dansând pe Fetele de la Căpâlna.

Apoi am realizat că am mai avut acest șoc și în trecut, când ascultam albumul lui Kanye West și Jay-Z. Care în melodia ” Murder To Excellence” de pe albumul Watch The Throne au luat un sample de la “The Indiggo Twins“, care sunt românce. Deci ăsta este de fapt drumul prin care Fetele de la Căpâlna au ajuns pe soundtrack-ul Black Adam. Din păcate toată lumea va ști că pe sountrack este “melodia aia de la Kanye”.

În fine, mi se pare amuzant modul în care l-au ales pe The Rock pentru Black Adam. Personajul inițial cred că era alb, apoi a fost de culoare. Ca să evite discuții rasiste, Warner Bros. a ales calea de mijloc și a dat rolul unui mulatru hawaian.

Filmul apare pe 21 octombrie.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: