Adio HBO Max! Iată ce promite noua aplicație care îl va înlocui

By | April 14, 2023

Mai țineți minte când HBO GO a dispărut de pe televizoarele voastre pentru a se reîncarna apoi în HBO Max? Ei bine, la aproximativ un an de când și-a schimbat numele, ex HBO Now, ex HBO GO, ex HBO Max își schimbă acum din nou numele în … Max. Și atât.

De ce? Pentru că … nu există un motiv bun în realitate. Warner Bros. Discovery a decis să schimbe numele serviciului de streaming după ce vor integra și conținut de la Discovery+ în HBO Max. Cumva din punctul lor de vedere, oamenii asociază HBO doar cu conținut pentru adulți, iar odată cu adăugarea conținutului de la Discovery, trebuia musai făcută o diferență. După cum spuneam, schimbarea numelui vine la aproximativ 3 ani de când a debutat HBO Max în State și la un an după ce a ajuns și la noi. Pentru SUA, schimbarea este planificată pe 23 mai. Să sperăm că la noi nu va ajunge cu aceeași întârziere de trei ani precum trecerea la HBO Max.

Bineînțeles, schimbarea numelui vine și cu o nouă aplicație, însă Warner Bros. Discovery (WBD) spune că pentru utilizatorii existenți vor fi păstrate preferințele lor precum și toate celelalte date. Pare că va fi o trecere mai lină decât ce s-a întâmplat cu trecerea de la HBO GO la HBO Max.

Și așa cum era de așteptat, se va modifica un pic și grila tarifară. Vor introduce și o variantă de cont cu reclame, care în America va costa 10$ pe lună sau 100$ pe an. Deocamdată la noi se pare că nu vor fi modificări din acest punct de vedere, cel puțin până în 2024. Oricum, la noi mai toată lumea are HBO Max … pardon, Max, prin oferta operatorilor. Nu cred că știu pe cineva care să plătească separat pentru un cont.

Cu ce seriale noi va veni Max?

Pe lângă conținutul Discovery, HGTV, Food Network, TLC șamd, vor fi și seriale noi.

Primele două seriale anunțate sunt A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight (care va fi bazat pe Game Of Thrones) și serialul bazat pe universul Harry Potter, care se va întinde pe 10 ani. Va fi cu alți actori decât seria originală și posibil să facă valuri. Iată trailerul:

Ce să zic … să vedem cât va dura această schimbare de nume, până când WBD se răzgândește din nou 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Adio HBO Max! Iată ce promite noua aplicație care îl va înlocui

    1. Revo Post author

      But why? N-ai abonament la cablu și îl plătești separat? Sau de ce?

Spune-ți și tu părerea: