IKEA România introduce mobilier de gaming

By | September 17, 2021

Iată dovada că gamingul a devenit super mainstream. IKEA România va introduce în colecție mobilier pentru gameri în colaborare cu Republic of Gamers (ROG). Vestea nu este surprinzătoare, vindeau deja în China produsele din această gamă.

La noi va începe comercializarea lor începând cu 1 octombrie. Vor fi 29 de produse, de la mobilier precum scaune de gaming și birouri până la accesorii precum suport de băutură (gotta stay hidrated!), bungee, perne de gât și lămpi. Produsele vin în cinci game cu nume foarte ușor de reținut și pronunțat, specifice IKEA: UPPSPEL (sau UPPSEL, nu sunt sigur, că sunt ambele versiuni trecute în comunicat), LÅNESPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE și HUVUDSPELARE. În principiu e ușor: dacă e cu SPEL sau cu SPELARE la sfârșit, e de gaming 🙂

M-am uitat și eu la fotografiile cu produsele. Unul dintre scaunele de gaming pare un fel de MARKUS rebranduit și cu suport pentru cap ajustabil. Eu am trei astfel de scaune și nu știu dacă le-aș recomanda pentru gaming sau petrecut mult timp pe ele. MARKUS mi se pare un scaun ok pentru prețul lui și atât. Dar este prea rigid și mă enervează că ale mele după nici 3 ani de când le am, troznesc și cloncăne când mă așez pe ele. Și n-am decât 72.5 kg!

mobilier ikea rog gaming

Anyway, mișto mișcarea și parteneriatul. Mi se pare că ROG vor câștiga și mai mult awareness pe partea de brand de gaming cu această ocazie. Îmi place acea lampă circulară cu suport pentru smartphone și protecția de pardoseală – dar care nu se potrivește cu design-ul restului camerei. Cred că prima mișcare va fi să caut un mouse bungee cu următoarea ocazie cu care trec pe la IKEA, pentru că Alice are simpaticul obicei să își lase telefonul sau diverse alte chestii fix pe firul de la mouse-ul meu atunci când le pune pe birou.

Sau… aș putea să cumpăr un mouse wireless 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “IKEA România introduce mobilier de gaming

    1. Revo Post author

      Ce anume? Mobilă? Mobilă pentru gaming sau mobilă pentru gaming la IKEA? 😛

  1. Serbanica

    Am doua scaune markus. Le folosim 3 persoane de 35 kg, 75 kg si 90 kg. Nu troncane, nu cloncane, nu scârțâie. Da , sunt gamer.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: