Cea mai bună încălțăminte pentru mers pe ploaie (am luat trei perechi)

By | November 18, 2023

Când am fost în Irlanda aveam nevoie de niște încălțăminte impermeabilă pentru mers mult pe ploaie. Am fost la Decathlon și am luat ceva rapid, așteptându-mă să-i port foarte rar. După ce am mers din Dublin până în Belfast (cu mașina :P), am realizat că încălțările respective sunt chiar foarte confortabile. Așa că am continuat să le port și acasă. Și le-am cam purtat din 2017 până anul acesta, când în sfârșit și-au dat sfârșitul. Vreo șase ani de purtat în fiecare primăvară și toamnă prin jurul casei.

Nu am mai găsit același model la Decathlon, dar am găsit acest model, pe care l-am cumpărat în locul modelului NH300.

Dacă n-ai ști modelul precedent n-ai zice că s-a schimbat ceva. Mi se par destul de ok încât să-i pot purta și la blugi în drum spre muncă. Din punct de vedere al impermeabilității, în ceilalți nu mi-a intrat niciodată apă. Iar din punct de vedere al căldurii, de regulă îi purtam până când temperatura se apropia de zero grade.

Și pentru că m-am înțeles așa bine cu ei, acum mi-am luat și varianta mid de iarnă. Am deja bocanci groși de iarnă pentru vreme hardcore și ghete de piele ca să fie mai pentru smart-casual. Realitatea este însă că în ultimele ierni din București nu prea le-am mai folosit deloc. Erau ambele prea mari și butucănoase și preferam încălțăminte mai subțire și mai confortabilă decât groasă, călduroasă, dar care să îmi obosească piciorul. Aveam nevoie de ceva mai confortabil și mai subțire, pentru mers prin jurul casei. Am căutat de Black Friday ceva mai de soi și n-am găsit. Așa că am luat acum de la Decathlon.

La cele din urmă există și varianta pe bleu-marin + maro, care-i un pic mai veselă. Eu le-am ales pe cele negru cu gri. Poate nu-s cele mai arătoase încălțări, dar mie îmi trebuie să fie rezistente și ușor de curățat. Atunci când ies pe afară cu copilul neam cu iepurașul Duracel, voi fi invariabil călcat pe picioare. Deci încălțările fancy sau în culori mai deschise sunt mai greu de curățat și nu mă avantajează.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “Cea mai bună încălțăminte pentru mers pe ploaie (am luat trei perechi)

  1. alexandru

    Incearca modele de trekking de la Skechers sunt net superioare ca si confort si tot impermeabile, eu am 3 , modele diferite

    Reply
    1. Aciduzzu

      Da bă, dar ăia sunt de la triplu în sus la preț, pentru aceeași treabă…

  2. alexandru

    @Aciduzzu eu i-am cumparat mereu la oferta , 200-250 de lei am platit mereu pe fiecare pereche, modelul de mai jos a fost si primul pe care l-am cumparat chiar de la magazinul lor din Afi Cotroceni, a costat 214 sau 217 nu mai stiu exact, cred ca aveau o campanie de lichidare sau ceva, mi-au placut asa am mai urmarit si alte modele si cand le-am gasit la pret bun le-am cumparat. Sunt foarte comfortabili si durabili, prima pereche o am de 3 ani, le port din toamna si pana in primavara spre vara cand trec pe incaltaminte usoara de vara.

    https://epantofi.ro/p/trekkings-skechers-equalizer-4-0-trail-237023-brbk-brown-black?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_RO_EOB_PMAX_CSS_MARKA_skechers&is_retargeting=true&pid=google&af_sub1=cpc&c=_RO_EOB_PMAX_CSS_MARKA_skechers&af_click_lookback=1d&af_reengagement_window=7d&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAgeeqBhBAEiwAoDDhn3QCMBmd-8oOtnnkxKv3VZKGYSBcqbe-BPVWeE9M6QiF7RObLFeL2hoCCQMQAvD_BwE&cookie_consent=true

    Reply
    1. alexandru

      @recomandarea zilei am auzit si de Columbia lucruri bune dar nu ii gasesti asa usor ca sa ii probezi intr-un magazin fizic, asa ca momentan raman la Skechersii mei

    1. Ciprian

      Clar! Nu sunt cele mai fashion, dar raport calitate pret imbatabil.

  3. Adrian Bolocan

    Chiar ieri mă uitam la adidașii ăia impermeabili și i-am trecut pe listă, pentru luna viitoare probabil. Nu arată rău nici ghetele, probabil că le voi folosi și eu mai puțin pe cele din piele, nu sunt chiar confortabile la 10k pași. Dacă zici că sunt ok, atunci e un motiv în plus pentru a le alege.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: