Insta360 GO 2 este o cameră de acțiune minusculă și interesantă

By | March 9, 2021

Posibil să mai fi auzit de Insta360, posibil să nu. Este un brand chinezesc care încearcă să fure din cota de piață a GoPro-ului cu action-cam-uri, dar în forme mai … neconvenționale.

Cel mai recent produs scos pe piață de ei este Insta360 GO 2, o cameră de acțiune minusculă, care datorită mărimii creează tot felul de scenarii interesante. Iat-o în video de prezentare:

Două lucruri mi se par foarte mișto. Primul ar fi că dacă o pui pe frunte sau pe șapcă, nu mai arăți ca un ciclop dubios. E mai ușor de ascuns decât un GoPro. Al doilea ar fi posibilitatea de a o purta la gât, pe tricou, cu o prindere magnetică. Probabil că o poți monta și pe breteaua rucsacului. Destul de interesant.

Merge montată și pe pisică. N-aș pune-o însă la un câine, că pare ușor ronțăibilă 🙂

Iar carcasa care se transformă în grip sau în trepied/soluție de montare mi se pare din nou o inginerie foarte interesantă. La fel și suportul acela prin care o poți monta oriunde.

Miniaturizarea poate fi însă o armă cu două tăișuri. La o asemenea dimensiune este logic că nu are un display și după ce o cumperi s-ar putea să constați că încadrezi multe poze/filmări greșit și că nu te poți descurca fără un display. Cel puțin eu așa am făcut cu chinezăria mea, și din această cauză mi-am propus să trec la un GoPro.

În rest, are stabilizare (bună, presupun), filmare 1440p la 50 fps, rezistentă la apă de până la 4 metri, hyperlapse, slow-motion, autonomie 150 de minute cu suportul de încărcare, are tot ce trebuie. Costă 320 €, cu livrare gratuită în România.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: