Lidl are două unelte foarte utile și accesibile în ofertă

By | March 23, 2024

Primul produs este o șurubelniță cu acumulator, dar nu din cea în stilul “pistol”, ci una care arată ca o șurubelniță normală.

Am vrut de mult să cumpăr o astfel de șurubelniță însă nu a fost niciodată o necesitate ci mai degrabă un moft. Am deja un Bosch IXO însă mi se pare că forma acestei șurubelnițe de la Lidl are mai multe avantaje. În primul rând că este mai portabilă și în al doilea rând că cea stil pistol este mai groasă și este mai greu de lucrat cu ea în anumite zone mai strâmte. Plus că aceasta ar trebui să aibă și o forță mai mică, deci risc mai mic să deteriorez filete în caz că intră un șurub strâmb.

Și ca mega-bonus, șurubelnița se încarcă pe USB. Și nu orice USB, din ce văd în poze, pare a fi chiar USB Type C. Deci o pot încărca cu încărcătorul de la telefon 🙂

La 70 de lei mi se pare un preț foarte bun. Am căutat și pe eMAG și cea mai ieftină este tot la același preț, însă este de la un brand no-name, care mai are și descrieri ciudate în pozele de prezentare, de genul: “Respingeți oboseala mâinilor” sau “Tehnologie One Touch Viața ta”. Serios, uitați-vă la acele poze că sunt amuzante. Oricum, am încredere mai mare în cea Parkside de la Lidl.

Al doilea produs este un dezizolator de cablu la 20 lei.

Habar n-aveți cât de util este un astfel de dispozitiv. Eu am primit unul chinezesc atunci când am comandat un clește de sertizat și l-am tocit de când îl am. După ce am început să-l folosesc mi-am dat seama că înainte să-l am de multe ori cel mai mult dura operațiunea de dezizolare a cablurilor, nu operațiunea efectivă de “înnădire profesională”.

Chiar îmi părea rău că nu mai dezizolează așa cum trebuie, dar acum o să cumpăr unul nou. Iar cel de la Lidl pare că dezizolează și cabluri mai groase.

Cele două produse vor fi în magazine începând de luni, 25 martie. Presimt că iar mă duc la Lidl să cumpăr o șurubelniță și mă voi întoarce cu un cărucior întreg de produse…

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Lidl are două unelte foarte utile și accesibile în ofertă

  1. recomandarea zilei

    am un compresor si o bormasina parkside, strict uz casnic, isi fac treaba foarte bine. mereu cand merg in lidl mai dau un ochi pe la ele sa vad poate ma lipesc de ceva nou

    Reply

Spune-ți și tu părerea: