Am comandat mâncare indiană de la IndiVan și a fost bună

By | May 14, 2023

Din categoria “ce mai mâncăm”, am găsit într-o zi o ofertă pe Bolt Food la mâncare indiană de la IndiVan și am dat comandă. Pe cei de la IndiVan i-am mai văzut cu food truck-ul pe la diverse festivaluri, dar nu mi s-a părut niciodată un moment potrivit să încerc “în deplasare” ceva indian. Acum oferta era la un “Combo for 2” pe care am plătit 88 lei în loc de 130 lei.

Ce era în acel meniu?

  • O porție de butter chicken
  • O porție de kofta curry
  • O porție de onion baji
  • Orez basmati
  • O lipie naan

Așa arăta cu totul:

Butter chicken a fost foarte bun. Este genul de mâncare indiană pe care o poate încerca oricine, fără să îi fie frică de repercusiuni. Nu a fost picantă, ci doar foarte bună, cremoasă și aromată:

Kofta curry este, așa cum sugerează numele, un curry ce conține kofta. Adică niște chiftele mici de miel. Aici situația este mai picantă și nu aș recomanda această porție oricui. Gustul de miel este destul de pronunțat, așa că nu vă recomand să o încercați dacă nu vă place mielul. În combinație cu gustul picant, s-ar putea să vă dea computerul de bord peste cap, mai ales că nu arată nici prea prezentabil. Mie însă mi-a plăcut.

Aceste baji sunt tot un fel de chiftele, făcute cu ceapă, mult turmeric și deep-fried. Și apoi adăugată puțină ceapă murată deasupra. Mi-a plăcut textura lor crocantă la exterior.

Deși au fost foarte condimentate și aromate, nu au fost neapărat picante, așa că le poate încerca oricine. Merg foarte bine cu niște lime stors peste ele.

În final, orezul a fost și el bun și Alice a apreciat că nu au amestecat stafidele cu orezul. Adică eu am mâncat mai multe stafide și ea mai mult orez 🙂

În concluzie, dacă vă place mâncarea indiană sau dacă ați vrea s-o încercați, pe lângă celelalte restaurante indiene care există, puteți lua în calcul și IndiVan. Nu-i foarte aspectuoasă, dar porțiile sunt mari și mâncarea a fost gustoasă. Eventual puteți să pândiți să vedeți dacă mai revine această ofertă la meniul combo for 2.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Am comandat mâncare indiană de la IndiVan și a fost bună

Spune-ți și tu părerea: