Locurile de joacă din S1 sunt închise pentru că președintele ANPC vrea să se răzbune pe Clotilde. Copiii sunt victime colaterale

By | October 19, 2023

Copiii din sectorul 1 au de suferit pentru că președintele ANPC, Horia Constantinescu, vrea să se răzbune pe Clotilde Armand, pentru că aceasta i-a închis niște cluburi care tulburau liniștea publică.

În septembrie 2022 scriam în acest articol așa:

Mi se pare că cei care îi aplaudă activitatea lui Horia Constantinescu ar trebui să reconsidere. Oricine îl știe de dinainte să ajungă șeful ANPC știe ce fel de om este. Să nu fim naivi, țelul omului nu este să apere interesele consumatorului, ci să apere interesele celor care l-au pus în funcție. Să șantajeze și să ceară taxă de protecție business-urilor care nu sunt ale cui trebuie.

Acum iată exemplul perfect pentru a susține această afirmație. Ordinea cronologică este următoarea:

9 Octombrie – Clotilde închide nouă terase din Herăstrău pentru tulburarea repetată a liniștii publice (printre ele și Kayo, It Cucina, Nuba șamd).

10 Octombrie – Știrea face vâlvă și a doua zi Clotilde postează un mesaj în care arată de ce autoritățile nu au controlat cluburile respective și care este legătura dintre terasele respective și președintele ANPC, Horia Constantinescu. Pe scurt, două dintre cluburi (It Cucina și Kayo) plătesc chirie către o firmă înființată de Horia Constantinescu, care acum s-a mutat off-shore în Panama. Administratorul de acum al firmei fiind soția lui Constantinescu.

10 Octombrie – Constantinescu recunoaște că acea firmă aparține “familiei sale”, spune că “abordarea lui Clotilde Armand este jenantă” și că primarul ar trebui să se preocupe mai curând de “locurile de joacă, de gestionarea deșeurilor care pun în pericol real cetățenii. Noi am sancționat aceste locuri de joacă din sectorul 1″.

18 Octombrie – ANPC închide 89 de locuri de joacă din Sectorul 1.

Iată așadar cât de cinic și lipsit de scrupule este omul. Un pesedist vechi, nașul lui Adrian Năstase, pus în funcție de Dăncilă. Omul folosește ANPC-ul ca pe o unealtă în lupta sa politică, fără să-i pese că victimele colaterale sunt copiii care nu se mai pot bucura de locurile de joacă.

De altfel, nu-i prima dată când spun că ANPC este de fapt un instrument de șantaj cu care PSD-ul își șantajează adversarii politice. De fapt taxa de protecție este prima preocupare a ANPC-ului, nu protecția consumatorului.

Omului nu i se pare absolut niciun conflict de interese ca el să fie șeful autorității care ar trebui să controleze niște restaurante care plătesc chirie societății sale. Clar nu sună a taxă de protecție.

În fine, ca părere personală, restaurantele respective chiar dau muzica tare și nu respectă nimic. Eu, deși stau în zonă și mi-ar plăcea să stau la un pahar de vin pe marginea lacului, le evit din principiu.

La un moment dat am văzut niște mâzgă verde în apă chiar în zona a două restaurante care își desfășoară activitatea pe pontoanele de pe lacul Herăstrău. Acum am găsit poza și “absolut surprinzător”, era vorba chiar despre Kayo:

Ceva îmi spune că dacă sunt luate la puricat, acele restaurante deversează apele menajere de la toalete direct în lac.

Deci să reținem pe viitor. Copiii nu se pot juca în parcuri pentru că Horia Constantinescu și PSD sunt supărați că li s-au închis niște terase.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Locurile de joacă din S1 sunt închise pentru că președintele ANPC vrea să se răzbune pe Clotilde. Copiii sunt victime colaterale

  1. dada

    Daaa, sunt de aceeasi parere. am avut si eu un meci cu HC pe Fb.. long story short, trebuia sa rezolv o reclamatie la ANPC si asteptam raspuns.. trecuse enorm de mult timp (pe langa cel legal) si nu primisem niciunul. telefoane, mail-uri, mesaje pe pag de fb..niciun raspuns nimic…niciunde.. in fine, fac postare pe fb public.. imi raspunde HC ca vai ca el e in ajutorul si folosul comunitatii, sare si zice ia nr meu de tel si scrie mi acolo. zis si facut.. si mi zice pe urma “A pai stai ca eu ma ocup cu siguranta alimentara” (asta in privat) hai mai …. de aici..mi a stat pe limba sa i spun… in fine, mi a dat cu seen la vreo 2 mesaje pe urma, dupa alt timp.. ma suna de la anpc un comisar sef ca uite ca e problema rezolvata, ca o sa va primiti “banutii” si la final face “si sa i multumiti acolo pe fb lu HC ca dansu v a ajutat” du teeeeeee.. nu cred asa ceva…deci daca nu faceam tam tam, nu primeam raspuns? si trebuia sa fac eu public ca ce? ca s a dus HC la angajatu lui si i a zis “la treaba tati, ca e termenu de rezolvare expirat si tu nu ti ai facut jobul”?! uat da…. e lupu ala deghizat in oaie… si culmea, oamenii pun botu`.. daca te uiti pe pagina lui, e plin de “felicitari, dle HC, fara dumneata vai cum eram” …

    Reply
  2. Zmeul

    Pun pariu ca parchetul nu se va autosesiza pentru conflictul de interese și va închide ochii.

    Reply
  3. Amirs

    fesenistii acum USL 2.0 sunt jafurii nu ii mai satură de furat .Au fost ,sunt și vor fi niste nenorociți.Sper că totți romănii să vadă realitatea,să ieșim masiv la vot să scăpăm de nenorociții ăștia și de trădătorul eșuat a celor 6mil de votanții.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: