S-a redeschis terasa Modelier Parc de la Roaba de Cultură din Herăstrău

By | June 17, 2023

Vești bune! Tocmai ce s-a redeschis terasa Modelier Parc de la Roaba de cultură din Herăstrău. Dacă ați trecut cel puțin o dată pe la Roaba de cultură, știți despre care vorbesc. E cea din spatele scenei, poziționată excelent la umbra unor copaci înalți, cu măsuțe și băncuțe de lemn și hamace lângă. Dacă stau să mă gândesc bine, probabil că este terasa cu cel mai mult spațiu verde din București 🙂 E imposibil să nu găsiți un loc prin zonă sau pe iarbă.

Am fost și anul trecut pe acolo, însă am ajuns pe final de vară (posibil să fi fost chiar toamnă) și n-am apucat să beau decât un Lynchburg Lemonade până să vină frigul și să se închidă terasa.

Anul acesta am deschis deja sezonul cu o bere Hoegaarden la draft în care mi-au pus și o lămâie, nu știu exact de ce.

Am apucat însă să fac poze și la meniurile de băuturi și mâncare.

Mi-aș fi dorit mai multă varietate la băuturi. La capitolul beri lipsește o IPA, la cocktail-uri mergea și o Caipirinha iar la non alcoolice e mare păcat că nu fac și chai latte-ul pe care l-am băut la Modelierul OG. Deși recunosc că băutura respectivă nu este prea căutată în România și probabil că aș fi fost singurul lor client care ar fi comandat-o 🙂

Fiind vorba despre Modelier, cel mai probabil o să le încerc și mâncarea de mai multe ori. Dacă vă nimeriți prin zonă vă recomand să încercați smash burgerul lor (Hulk Smash!), care mie mi s-a părut foarte bun la Modelierul de pe Duzilor. Probabil și celelalte sunt la fel de bune. Voi testa personal ca să mă asigur că sunt la fel ca cele de la Modelierul original.

Altfel, declar deschis sezonul de tolăneală pe iarbă și stat la terase.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: