Doar eu nu înțeleg obsesia pentru un card din metal?

By | August 22, 2018

Astăzi s-a lansat Revolut Metal, un card de credit în întregime din metal. Și la ultima discuție la care am participat am înțeles destul că procesul tehnologic pentru a crea un card în întregime din metal este destul de complicat.

Am văzut însă și atunci, și acum, foarte mulți oameni entuziasmați pentru acest card. Nu mă înțelegeți greșit, și mie mi se pare mișto, dar parcă nu atât de mult încât să vreau să plătesc ceva în plus pentru el. Mai ales că este de trei ori mai greu decât unul normal, iar eu întotdeauna mă străduiesc să am portofelul cât mai ușor.

În ceea ce privește beneficiile care vin odată cu acest card, aici este altă discuție. Revolut Metal va oferi 1% cashback pentru anumite plăți, transferuri și schimburi valutare nelimitate, limită mai mare pentru extragerile de la ATM, asigurare de călătorie gratuită, asigurare împotriva zborurilor sau bagajelor întârziate (cu bagajele tocmai am pățit-o) și un serviciu de … “concierge”, care teoretic ar trebui să te ajute cu rezervări la hoteluri sau pentru zboruri.

În privință ultimului beneficiu rămân sceptic. Mi se pare mai practic să îmi rezerv eu totul decât să stau să discut cu cineva care ar putea sau nu să înțeleagă ce vreau de la el. Toate celelalte însă par foarte bune pentru cineva care călătorește mult. Probabil ar merita ~ 70 lei pe lună. Mai multe detalii aici.

Apropo, între timp am folosit Revolut și în USA și a funcționat perfect. Cu excepția automatelor pentru bilete de metrou, unde nu funcționa nici cardul de ING. Acum aștept cu nerăbdare să meargă Google Pay și pe cardurile VISA de la Revolut. Speram să se întâmple înainte de lansarea cardului de metal 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Doar eu nu înțeleg obsesia pentru un card din metal?

Spune-ți și tu părerea: