Oare de câte show-uri de talente muzicale avem nevoie?

By | February 24, 2022

De fapt întrebarea completă ar fi: “de câte show-uri de talente muzicale au nevoie românii pentru a se prinde că nu știu să cânte?!”

Am avut Megastar pe Prima TV prin 2006 dacă mai țineți minte. Cu Andreea Raicu prezentatoare! Mai țineți minte vedetele care și-au lansat carierele după acest show?

Exact.

Apoi Vocea României. Primul sezon a fost în 2011. Se împlinesc așadar mai bine de 10 ani de când am reușit cu succes să nu văd niciun episod din show. M-am uitat de curiozitate pe Wikipedia să văd cine au fost câștigătorii. Din 2011 și până acum, câți muzicieni credeți că a lansat acest show?

Exact. Singura vedetă cunoscută dintre câștigători este Cristina Bălan, care oricum era cunoscută de dinainte, de pe vremea Impact.

Acum HBO a anunțat că One True Singer va fi primul talent show produs de Max Originals în România, în parteneriat cu Global Records. Și trebuie să recunosc că sunt un pic dezamăgit de acest prim anunț.

Meanwhile, după mai bine de 10 ani de talent show-uri și descoperit talente, muzica românească e în continuare la nivelul “uouo, ehe, vreau sărutarea ta!

C’mon guys, give it up! Cred că am pierdut trenul cu muzică. Mai bine ne-am concentra pe un show de descoperit miniștri sau președinți adevărați, că și aici e jale. Poate aici să mai avem vreo șansă!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: