Ce vreți să vă cumpărați de Black Friday? (Și ce vrem noi să cumpărăm)

By | November 9, 2023

Spre deosebire de alți ani, pentru Black Friday 2023 nu avem plănuite așa de multe achiziții. Avem TV, electrocasnice, consolă, telefoane și pace interioară. Vom cumpăra în principiu diverse d-alea casei, cum ar fi detergenți, vinuri și băuturi pentru Crăciun și revelion, jucării și câteva cadouri pentru cei dragi. Sunt însă câteva gadgeturi pe care le vom cumpăra dacă le găsim la reducere. Iată ce căutăm noi:

1) Căști wireless – probabil Buds2 Pro sau Galaxy Buds FEîn funcție de care va fi la ofertă. Ideal le-aș vrea pe primele. Am pândit Buds2 Pro la ultimele 2 ediții de Black Friday, însă nu au fost reduse. Galaxy Buds FE sunt recent lansate și au și avantaje și dezavantaje. Avantajul este că mai au acea prindere de cauciuc care ar trebui să le facă să stea mai bine în ureche. Dezavantajul ar fi că nu au wireless charging și la căști mi se pare important acest lucru. Vedem care vor fi reduse.

2) Aspirator de mână – probabil acest model de la Bosch. Modelul precedent de aspirator de mână este tot un Bosch, pe care l-am luat tot de Black Friday de la eMAG în 2016 și a devenit indispensabil în casă. Dacă se varsă ceva sau se face mizerie, este mult mai rapid să vii cu acest aspirator mic decât să îl scoți pe cel mare și să îl bagi în priză. Acum nu prea îi mai ține acumulatorul. Mi-ar fi plăcut să îl meșteresc și să îi schimb acumulatorii, însă prețul lor este foarte mare raportat la cel al unui aspirator nou, așa că probabil vom cumpăra altul. Căutăm unul să aibă câți mai mulți volți, pentru putere mare de aspirare.

3) GoPro Hero12 Creator Edition – De când s-a inventat Black Friday-ul mă tot chinui să cumpăr un GoPro însă întotdeauna am avut alte priorități. Anul acesta însă, când am fost în vacanță la mare, mi-am dat seama că aș prefera să îl filmez pe cel mic cu un GoPro decât cu telefonul, așa că poate cumpărăm unul. Este util și pe post de cameră secundară când mai filmez câte ceva pentru YouTube. Voi vedea însă dacă are o reducere bună la noi. Dacă nu, voi aștepta Black Friday din SUA și voi ruga pe cineva să mi-l aducă de acolo. Anul trecut au avut reducere -40% acolo dacă nu mă înșel.

4) Romul de la eMAG – Ne place romul aromat. Așa că îl vom încerca și pe acesta fructat, să vedem cum este.

În rest, mai avem câteva produse pe listă dar trecute cu un mare semn de întrebare. Poate niște becuri + prize Tapo, poate un monitor de 27″ și 144 Hz pentru gaming și editare video dacă va fi vreunul cu preț bun. Poate un softbox, ca să iasă pozele pentru blog mai bune. Poate o imprimantă laser + duplex + scanner pentru la birou. Poate încă un adaptor pentru Samsung (de regulă evoMAG are aici prețuri bune și de la ei cumpărăm în fiecare an accesorii). Toate acestea însă sunt în funcție de ce oferte vor fi și doar dacă mai rămân bani alocați după ce cumpărăm cele cu adevărat necesare.

P.S: Nu uitați de articolul mare cu toate reducerile și de concurs.

Voi? Ce vreți să cumpărați de Black Friday?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Ce vreți să vă cumpărați de Black Friday? (Și ce vrem noi să cumpărăm)

  1. Alin

    Si eu planuiesc sa iau GoPro 12 de BF american. Dar de ce astepti sa ti-l aduca cineva? Daca-l iei de pe site-ul lor ai transport gratuit la comenzi peste $100 mi se pare. Au livrare din Olanda pentru Romania, in 3 zile e la tine. 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      M-am uitat anul trecut și nu mai țin minte ce nu mi-a convenit. Ori era mai scump din cauza conversiei în euro, ori nu era aceeași ofertă ca pentru SUA. Oricum avem niște prieteni în State care se întorc de Crăciun. Ar fi păcat să vină cu mâna goală 😀

Spune-ți și tu părerea: