Pliantul care seamănă panică printre bucureșteni!

By | July 29, 2022

Bucureștenii nu se sperie ușor. Nu se sperie de poluare, nu se sperie de trafic, nu se sperie de transportul în comun, nu se sperie de lipsa spațiilor verzi, nu se sperie de faptul că gigacaloria s-a dublat (că oricum nu e apă caldă).

Băi băiatule, dar să nu-i pui un pliant d-ăsta în geamul de la mașină că l-ai terminat.

Să vedeți discuții pe grupurile cartierului. “Adică ce vrea să spună?! Eu aveam mașina parcată legal, nu era într-o zonă cu plată! De ce mi-a pus asta în geam?! Ni se pregătește ceva!? Ce ne facem?!”

Deci orice, numai să nu pui bucureșteanul să parcheze legal și să mai și plătească locul de parcare, că l-ai băgat în sperieți și nu mai doarme noaptea.

Nu, dragi șoferi din București. Nu vi se pregătește nimic. Nu vă ia nimeni locul de parcare rezidențial, pe care îl plătiți deja la ADP. Pur și simplu pliantul acesta vă anunță că de acum încolo ar fi bine să și plătiți când parcați pe locurile albastre, despre care vă spuneam că probabil că sunt printre puținii fraieri care plătesc.

Altfel prețurile mi se par decente. 10 lei pe oră în cea mai aglomerată zonă din București, 5 și 2.5 lei în rest. Zonele le găsiți frumos, cu hartă, aici.

Eu folosesc aplicația amparcat pentru a plăti, dar dacă vreți să să scăpați de comisionul lor de 0.95 bani, puteți instala aplicația oficială Parking Bucuresti. Aveți grijă însă că aplicația este cam simplistă și prost gândită pe alocuri.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: