Popcorn Time trăiește!

By | May 10, 2014

Prima dată am citit despre Popcorn Time aici. Este vorba despre un site care combină torrente din mai multe locații pentru a obține un film pe care apoi să îl redea la discreția ta. Sau simplificat: este un site cu filme gratis. Sună familiar?

Ideea este că site-ul a a fost închis la presiunea studiourilor de film. Însă acum a reînviat și se pare că va rămâne ceva timp printre noi. Codul sursă a fost postat pe github, iar asta le va face viața grea celor care vor vrea să închidă o aplicație open source.

Partea și mai frumoasă? Acum au și aplicație de Android. Testat de mine, merg ambele variante: și pe PC și pe Android. Majoritatea filmelor au și subtitrări în limba română. S-ar putea ca chestia asta să fie “the next big thing”, după torrente.

popcorn

 

sursă 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Popcorn Time trăiește!

  1. Mihai

    Foarte tare site-ul / aplicatia. Am vazut un film mai devreme si nu am ce sa-i reprosez. Partea tare la subtitrare este ca o poti adauga daca nu exista deja adaugata 🙂 Ms pentru pont!

    Reply
  2. revo Post author

    Spuneai ei că urmează să apară versiunea pentru XP. Încearcă cu cea pentru Windows 7 deocamdată. Între timp, au probleme cu versiunea de Android. Văd că a dispărut momentan din Play Store.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: