Sondajul de Sâmbătă: WhatsApp sau Facebook Messenger?

By | May 10, 2014

Cred că avem dreptul să spunem fără rețineri că Yahoo Messenger e mort. Odată cu moartea mass-urilor și a mesajelor cu 7 ani de ghinion, lumea s-a orientat. Iar eu aș vrea să știu către ce serviciu s-au dus.

Eu sunt genul care ar prefera o instalație care face de toate, așa că n-am instalat clientul separat de mesaje al celor de la Facebook. Dacă nu m-am îndurat să instalez asta, de WhatsApp nici nu se punea problema. Până nu m-a tras tata de mânecă: “N-ai primit poza aia care ți-am trimis-o pe WhatsApp?!”. Era a treia persoană care îmi trimitea mesaje pe WhatsApp, toți fiind cert convinși că eu am aplicația instalată.

Motivul pentru care preferam Facebook Messenger era că acolo aveam mai multe contacte decât pe WhatsApp. Acum se zvonește că Facebook plănuiește să dezactiveze funcția de mesagerie din aplicația mare și să lase doar aplicația de care eu fug s-o instalez. Voi ce ați alege, presupunând că nu o puteți folosi decât pe una dintre ele?

[poll id=”33″]

Săptămâna trecută am aflat că 75% dintre voi au peste 500 MB trafic de date. Ca să fiu perfect sincer, nu mă așteptam. Dar mă bucur și vă mulțumesc că ați votat în număr atât de mare.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Sondajul de Sâmbătă: WhatsApp sau Facebook Messenger?

  1. Dan Pavelescu

    Nu votez, pentru ca folosesc in egala masura ambele aplicatii. Bine, n-am stat sa masor cu rigla cele 2 masuri, dar intelegi tu 🙂

    Reply
  2. revo Post author

    Păi votează în ideea că mâine s-ar închide una dintre aplicații și tu ai putea să alegi cu ce rămâi. Gândește-te la interfață, fonturi, bug-uri.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: