Popeyes – meniu și prețuri la lansare

By | April 10, 2022

Am vrut să știu și eu care-i meniul și care-s prețurile de la Popeyes. Nu le-am găsit nicăieri pe internet.

Dar dacă tot avem drum ieri prin zonă, le-am făcut o poză la meniu. Că de mâncat nu se punea problema, era o coadă de vreo 500m de milleniali.

Iată meniul (click pe poză pentru zoom):

popeyes prețuri

popeyes meniuMeniu de copii cu 2 tenders (aka crispy strips), 4 nuggets, o porție de cartofi și o băutură medie la 13 lei, meniul de 8 tenders (crispy), o porție de cartofi și o băutură medie la 33 lei, exact ca la KFC. Meniul de 5 tenders este însă 29 lei, față de 27.5 la KFC. Și au și meniu de 3 tenders, care-i 21.5 lei.

Din ce am înțeles însă, tenders de la ei nu sunt picante, deci sunt foarte curios dacă tenders sunt mai bune decât crispy strips nepicante. Se pare că sandwich-urile sunt mai bune la ei. Și aici au un Chicken Sandwich atât picant cât și nepicant la 23 lei la meniu. Plus aripioarele, care sunt picante. Plus bucăți de pui și nuggets. Plus 7 tipuri de sosuri, inclusiv unul cu usturoi.

Iată și coada de milleniali despre care vorbeam:

popeyes lansare

Să vedem, poate când mai trece hype-ul le voi încerca și eu puiul. Spun că-i marinat timp de 12 ore, deci sper să fie fraged și suculent. Americanii știu să facă bine puiul prăjit. Am așteptări mari de la sandwich-uri, cartofi și sunt curios de cum se vor compara sosurile cu cele de la KFC. Sper să nu fiu dezamăgit.

Nu mă așteptam ca în anul 2022, după atâtea branduri de fast food lansate, să mai văd o coadă așa de mare la ceva nou venit în țară. Dar hei, cred că mereu se vor găsi adolescenți cu timp liber 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: