Pregătiți-vă pentru tastaturi cu emoji!

By | January 27, 2022

Logitech a anunțat săptămâna trecută o gamă de produse denumită Logitech POP. Ce are special această nouă gamă? Atât mouse-ul cât și tastatura au butoane dedicate pentru emoji. Dap, ați auzit bine, emoji.

Mouse-ul are un buton central sub rotiță, care activează meniul de emoji din Windows.

Tastatura este și mai amuzantă. Are o tentă ușor retro prin forma rotundă a butoanelor, iar în partea dreaptă are taste dedicate pentru emoji. Sunt 4 montate deja pe tastatură iar în pachet mai vin alte 4, pentru a le schimba dacă vrei.

logitech tastatura emoji

Tastatura este wireless, tenkeyless și este mecanică. Are switch-uri Cherry MX Brown pentru cei interesați. Practic această combinație de wireless, mecanic, emoji și culori țipătoare strigă “cumpără-mă dacă ești streamer!”.

Ce mi se pare mie amuzant este că tastele de emoji sunt poziționate cumva ironic în locul tastelor numerice. Îmi și imaginez un viitor în care copiii se vor uita ciudat la tastaturile cu taste numerice în partea dreaptă. Mi-i și imaginez vorbind la școală despre ele, așa cum se vorbește acum despre casetele audio.

  • “Frate, să vezi, am găsit pe acasă o tastatură de-a lui taică-miu, care nu avea taste de emoji!”.
  • “Cum frate?! Păi și ce avea în loc!”
  • “Avea niște cifre, bro!”
  • “Bă ej nebun?! Păi și la ce foloseau cifrele?!”
  • “L-am întrebat pe taică-miu… cică să faci ceva calcule….”
  • “LOOOOOL!!! 🤣😂🤣”

Având în vedere ca Logitech e trend setter, mă aștept să îi urmeze mai mulți producători de periferice. Și ca să fiu perfect sincer, îmi cam place design-ul tastaturii 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *