#PS5 God Of War: Ragnarok este la fel de bun ca primul

By | February 18, 2023

God Of War: Ragnarok s-a lansat anul trecut, înainte de Black Friday. Și cum în perioada aceea sunt foarte ocupat, am amânat să-l joc, a venit Crăciunul … a trecut anul nou … Și iată-ne în 2023 în care în prima zi din an am început cu … God Of War! 🙂

Așa cum zice și titlul articolului, jocul este la fel de bun ca primul. Are grafică, are personaje, are voci, are replici memorabile, are umor, are mitologie, are multă violență. Într-un cuvânt: epic! Serios că-i mai bun decât multe filme pe care le-am văzut și cu siguranță mai bun decât orice a scos Marvel în ultimul timp.

În ultimul timp cam cu asta ne-am ocupat seara. Dacă e deja ora 22:30 zicem: “heh, nu mai avem timp de un film, hai să ne jucăm God Of War juma’ de oră și să ne culcăm“. Și drept urmare, două ore mai târziu zicem: “OMG! S-a făcut 00:30, hai să lăsăm quest-ul ăsta pe mâine.“. Bineînțeles, Alice stă alături de mine pe tot parcursul jocului, pentru că și ei îi place povestea.

Am trecut deja de 25 de ore de joc, deci conform celor citite, am trecut de jumătate. Fără să dau spoilere, pot să spun că Mimir este în continuare sarea și piperul, Kratos este la fel de ursuz iar Sindri și Brock au roluri un pic mai mari. Și ca noutate, pe lângă Kratos și Atreus, sunt și quest-uri în care joci și cu alte personaje.

Mi-a plăcut că de data aceasta s-au concentrat mai mult și pe cei din Asgard: Odin, Thor și Heimdall. Nu pot să spun decât că sunt … diferiți față de ce vă așteptați de la ei din universul Marvel 🙂

Unele dintre critici spun că jocul seamănă prea mult cu primul. Așa este. Dar cred că nu aș putea să mă plictisesc de alte 3-4 jocuri la fel în serie.

Boy!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: