Real slow food in Sibiu

By | January 10, 2013

Un articol care sta in drafts de la prima mea vizita in Sibiu (2010).

Ne era foame rau si eram grabiti sa vizitam Sibiul. Am tras la The Gallery de pe Lipscaniul lor (Str. Nicolae Balcescu). Am avut de-aface cu un veritabil tourist trap (la care ma asteptam de altfel).

Am preferat sa nu vorbim in engleza asa ca am asteptat vreo 10 minute fara sa ne bage nimeni in seama. Apoi m-am dus sa-i intreb daca pot lua un meniu de pe masa ospatarilor. Mi s-a dat permisiunea si apoi inca 30 minute nu ne-a mai intrebat nimeni nimic. A venit in sfarsit osparatul care ne-a anuntat cu tristete in suflet ca mancarea dureaza in jur de 30 de minute de preparat. Am acceptat si am comandat bauturile. Din a 2-a incercare (prima data a adus alte beri) ospatarul a adus bauturile comandate si si-a cerut din nou scuze pentru comanda care va dura 45 de minute.

Eu am comandat “frigarui” care s-au materializat intr-o frigaruie si cartofi umpluti cu branza si bacon. 3 jumatati de cartofi mai exact. Sunt curios ce`o fi facut cu a 4-a jumatate … Dupa “festin” n-am mai avut rabdare sa treaca el pe la noi asa ca m-am dus eu la el sa-i cer nota. Am platit si am plecat.

Trei ore ne-a luat sa mancam.

Long story short, evitati The Gallery daca vrei sa mancati in Hermannstadt.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Real slow food in Sibiu

  1. astamicu

    păcat că nu am descoperit asta înainte să ajung și eu acolo. se pare că de trei ani serviciile sunt la fel.

    Reply
    1. revo Post author

      Ah, credeam că au fost așa “ocupați” din cauză că eram în timpul art mania.

  2. alunelu

    La Gallery in Sibiu am cerut acum cativa ani o pizza Prosciutto e Funghi. Am primit o pizza acoperita cu sunca si cu o bucata de ciuperca cam cat jumatate din unghia degetului mic. I-am spus ospatarului ca eu am comandat Prosciutto e FUNGHI, nu a parut sa-si dea seama care e problema. I-am spus ca Fughi inseamna ciuperci si ca nu exista ciuperci pe acea pizza. A ridicat din umeri si a plecat. A fost ultima data cand am intrat acolo. (Un alt lucru care m-a deranjat a fost faptul ca permiteau accesul clientilor insotiti de caini in restaurant).

    Reply
    1. revo Post author

      Acum m-ai făcut curios să aflu care este singularul de la “ciupercă” în italiană 🙂

Spune-ți și tu părerea: