Credeți că am fi fost mai bogați dacă se extrăgea aurul de la Roșia Montană?

By | March 10, 2024

Eu am trecut prin Roșia Montana și am văzut cum trăiesc oamenii de acolo. Da, este sărăcie, este dezolant … dar sunt mii de comune care arată așa în România. Sărăcia acelor oameni nu este o consecință a neexploatării aurului de sub ei. Este o consecință a celor pe care i-am votat timp de 30 de ani.

Mai văd și acum oameni care zic că poate era mai bine să se extragă aurul de acolo și mi se pare că sunt extrem de naivi chiar și în ceasul al doisprezecelea.

Credeți că am fi fost mai bogați dacă se extrăgea aurul de la Roșia Montană?

Sigur că da. Avem și gaze în Marea Neagră, sunt concesionate austriecilor și ia uitați ce bine ne merge. Austriecii sunt atât de prietenoși cu noi, ne-au primit în Schengen cu brațele deschise. Nu-i așa că vă simțiți mai bogați știind că se exploatează acele gaze din Marea Neagră?

Credeți că dacă se extrăgea aurul cu unul ca Ponta premier s-ar fi urmărit interesele românilor? Omul ăla minte și în somn.

Credeți că unei companii cu sediul în Canada i-ar fi păsat dacă s-ar fi întâmplat un dezastru ecologic în România? Sigur.

Nu mersi, prefer să fac foamea și să dorm cu aurul sub mine decât să văd încă o generație din anturajul mafioților de la putere că se îmbogățește dând încă o țeapă statului român.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Credeți că am fi fost mai bogați dacă se extrăgea aurul de la Roșia Montană?

  1. Dif

    Aurul era al canadienilor nu al nostru. Eu nu am inteles de ce trebuiau sa vina altii sa extraga si nu angajam noi o firma pe care sa o platim pentru acest proces. Macar ne ramanea noua acea comoara daca tot distrugeam natura in acea zona.

    Reply
  2. recomandarea zilei

    noi am fi fost la fel dar si cu un dezastru ecologic de proportii imense pe cap. clar altii ar fi facut averi, dar nu noi deci e mai bine asa

    Reply

Spune-ți și tu părerea: